GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 40

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
588,8K
Sayfa
40/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucas Moura gelir mi acep?

Tam bir allrounder herif ya hücumda

Hızıyla iş yapan biri ama feguli gibi 2 senede patates olmasın.

Feg de 30 dan önce la liga nın içinden geçiyordu

Kerem kendisinin gs icin karar alici pozisyonda oynayacak yetenege ve zekaya sahip olmadigini kavrayip, daha cok topsuz kosularla bir rol oyuncusu olabilecegini anlarsa toparlar belki

Onun disinda ivme asagi devam eder maalesef

Evet diyorum. Bir kanat mutlak surette takımımıza katılmalı. Bir de diri bir forvet lazım. Seferovic biraz yedek oturup kendisine gelsin. Sahada ruh gibi dolaştığı oluyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Takiliyorum üstadım sakin alınma🙂 Trabzon beraberliği hepimizde bir hüzün yaratti

Ligdeki ilk dört maçta gol atamayan Güney Koreli futbolcunun acı çektiğini söyleyen Conte, buna rağmen Heung Min Son’un takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğundan bahsetti.
“Son gerçekten mantıklı bir oyuncu” diyen Conte, “Gerçekten mantıklı ve üst düzey, çok iyi bir adam” dedi ve şu ifadeleri kullandı:
“KIZIMA SON GİBİ KOCA İSTERİM”
“Örnek verecek olursam, kızıma koca bulmam gerekse, onun gibi birinin olmasını isterim! Şu anda gol atamadığı için çok acı çekiyor. Ama bu şekilde devam etmeli ve kendine güvenmeli. Çünkü her maçta şans yakalıyor. Sadece sakin olması gerekiyor. Ona güveniyoruz.”

Kurzawa murzawa olmaz inşallah ya. Sakatlıklarla boğuşacağımız adama maaş bağlayacağımıza bir tane Arjantinli,Kolombiyalı,Meksikalı oyun bilgisi olan genco biri gelsin yüksek bonservis ücreti ile daha iyi.

Takımın senelerdir en net sorunu kadro iyi olsa bile kulübe kötü ilk 11 de ki oyuncuları zorlucak adak yok Buda ilk 11 deki oyuncuların rehavete kapılmasını sağlıyor adamlar rahat takılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt