GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 68

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,3K
Sayfa
68/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Ayhan transferi çok kritik olurdu. Beki çıkarıp defansı 3'lüye atma opsiyonu doğurtuyor. Kerem'i Yunus'u çıkarıp Emre Kılınç sokma zorunluluğu da ortadan kalkıyor. bu opsiyon sayesinde fazladan +1 yabancı oyuncu alabiliriz ileriye.

Abi adam kendini yırtmış öyle koşmak için. Onye çok daha rahat ve çok daha hızlı koşar bu pozisyonda mesela. Ağır adam bence yani bir siyahi kanat için. Şu pozisyonda zaten o kadar gebertmiş ki kendini mesela burada anladım zaten bu adamdan bir şey olmayacağını. Onyekuru biraz önce de dediğim gibi şu koşuyu çok daha rahat yapıyor ve çok daha hızlı. Burada olay inanılmaz hızlı olması değil normal bir sprinti 90 metre yapmış olması.
tamam

Ben karamsar degilim. Gomulen Oliveria da cok kotu oynamiyor. Topu gayet iyi sakliyor. Bazen sacma pas hatasi yapiyor ama yarisi artislikten diger yarisi da gercekten hem bosa kacan yok hem de araya kacmaya calisan. Kerem ve Sefer %10 dahi iyi olsalardi 12 puanimiz vardi.
Nelsson ve Abdulkerim bence cok iyiler veya Abdulkadir daha tam ezberleyemedim.
Bu arada Kerem ve Sefer dedim biraz sansli olsak yine 12 puan yapardik veya penaltilar verilseydi.
En az 3 diyorlar ama bence en az 5 transfer yapilmali.

Övmek övmemek değil mesele çok çabuk karar veriyoruz hep birlikte ortamız yok yani yanlış anlaşıldıysam kusura bakma

Bir karar vermedim ki renkdasim diyorum ki aha bak adam cikip sakince koseye vuruyor bizimkilerde bu isigi gormuyorum. Sacma tercihler, zayif vuruslar vs.. Yani yapmasi gerekeni yapti diyorum oyle uctu kacti domine etti degil. Orta gelecek, one kosup stoperi ekarte edip sakince koseye kafa ile vurdu. Bunlari Sefer'den gormek baya uzak ihtimal suan diyorum. Ismi ve takimi onemsiz yani oyuncunun. Ama evet, Sefer belki toparlayacak ve inanilmaz isler yapacak. Bu olasilik var ama bence 4 mac sonunda oldukca az diyebilirim.

Harit'e soğuktum ama makul maaşa ligde öttüremeyeceği oyuncu yok. Herif dribbling makinesi sadece karsr verme mekanizmasını geliştirmeli.
Kendisi ile ilgili ciddi karakter sorunu olduğu söyleniyor. Aşağıdaki mesaj Leicester City forumundan. Onlar da parasızlıktan Harit ile ilgileniyorlar.

2017 attitude problems at Nantes
2018 found guilty of fatally injuring a pedestrian after letting a 14 year old drive his car
2019 Not allowed to travel to Schalke’s winter training camp, as punishment for poor discipline
2019 Schalke boss Tedesco hits out at Harit for his lack of professionalism

Fair enough if he’s rehabilitated and changed for the better but it doesn’t look good on paper. Looking at Schalke fans comments online and they bring up his poor attitude a lot
:nono:
.

Yetenekli ama sıkıntılı bir adam özetle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt