217 maça çıkması iyimiş.Transfermarkt'da 217 macinda pozisyonu ne oldugu belli oluyor, ve bu 217 nin 49 tanesinde stoper yerine bek olarak oynamis. 1 kere sag orta saha olarak oynamis.
217 maça çıkması iyimiş.Transfermarkt'da 217 macinda pozisyonu ne oldugu belli oluyor, ve bu 217 nin 49 tanesinde stoper yerine bek olarak oynamis. 1 kere sag orta saha olarak oynamis.
konusunu açtığım 1 tane bile kötü topçu yokstrand lansen iyi mi?
Ömer yok ama biraz stres atın. 3-4 gün daha transfer olmaz.
Harit'e soğuktum ama makul maaşa ligde öttüremeyeceği oyuncu yok. Herif dribbling makinesi sadece karsr verme mekanizmasını geliştirmeli.
tamamAbi adam kendini yırtmış öyle koşmak için. Onye çok daha rahat ve çok daha hızlı koşar bu pozisyonda mesela. Ağır adam bence yani bir siyahi kanat için. Şu pozisyonda zaten o kadar gebertmiş ki kendini mesela burada anladım zaten bu adamdan bir şey olmayacağını. Onyekuru biraz önce de dediğim gibi şu koşuyu çok daha rahat yapıyor ve çok daha hızlı. Burada olay inanılmaz hızlı olması değil normal bir sprinti 90 metre yapmış olması.
Bu golü Arenada attığını düşün
Övmek övmemek değil mesele çok çabuk karar veriyoruz hep birlikte ortamız yok yani yanlış anlaşıldıysam kusura bakma
Kendisi ile ilgili ciddi karakter sorunu olduğu söyleniyor. Aşağıdaki mesaj Leicester City forumundan. Onlar da parasızlıktan Harit ile ilgileniyorlar.Harit'e soğuktum ama makul maaşa ligde öttüremeyeceği oyuncu yok. Herif dribbling makinesi sadece karsr verme mekanizmasını geliştirmeli.
BırakmazlarBir oneri rtas. Adamlar Isak'i almislar Callum Wilson da yakin zamanda iyilesecekse salmaya okey olabilirler oyuncu da duzenli oynamak istiyor olabilir
ts ilgileniyormuş. iyiyse biz alalım... arjantinlin jet masrafını karşılamaktan yeğdir
iki kez gitti mesaj
217 maça çıkması iyimiş.