!Icardisizlikten çıldırdım
!Icardisizlikten çıldırdım
Omar in yaptığı ayıp gerçekten . Galatasaray istese zor durumunda sözleşmesini feshedebilirdi , kendisine maddi manevi her Türlü destek verildi , yaptığı hoş degilOmar ve luyindama gitmek konusunda sıkıntı çıkarıyor sanırım.
Omar haberleri yalan.Omar in yaptığı ayıp gerçekten . Galatasaray istese zor durumunda sözleşmesini feshedebilirdi , kendisine maddi manevi her Türlü destek verildi , yaptığı hoş degil
PvA'yı beğenirim esasen ama sezona iyi girmedi. Kerem de aynı şekilde. Birbirlerini de bozuyorlar yer yer. O yüzden atıyorum yabancı bir kanat alıp sınırdan dolayı Kazımcan'ı arkasına atabilirsin. Rekabet getirirsin. Bu şekilde oyuncular da yıpranacak çünkü.kesinlikle dogru ,çöp yerlilerimiz var fakat birazda oyuncuların yerını değiştirerek vs verim almayı denemeli hoca zamanında bu şekilde ömerden bile nasıl skor katkısı aldık
ayrıca kazımcan 8jkda olsa banko 11 oynuyordu zaten o yuzden cok istediler alamadıla diye mecbur yabancı sol bek aldılar
yabancı oyuncu pek cok acıdan fark yaratmadıgı sürece 11 oynamamalı vanholtun 1 tane bile fark yaratan özelligi yok nagatomo onun yanında marcelo kalırdı
Seferovic yine cöp ilan edilmis 2 mac icinde. Antep macinda gol atmasin IG hesabinda kendisine karisina ve cocuklarina sövmeler de baslar muhtemelen.
Bravo GS taraftari
İnsallah dedikleri gibi değildirOmar haberleri yalan.
An itibariyle kendisinin alternatifi yok. Gomis 20 dakika zor oynuyor zaten. Bu durumdan kim ne kazanacak ya. Tam aksine kacirdiginda daha da fazla desteklenmeli. Direklere takildiginda bütün stad Haris Haris diye inlemeli.ben küfüre karsiyim ama yavastan sahada protesto edilmelidir eger yine sahada böyle ruhsuz dolasirsa
isliklanip yuhalanirsa belki teknik ekip vaz gecer bunu oynatmaktan
zaten bir faydasi yok bize
biraz kendine ceki düzen versin burasi gs
Okan hocamizin kaleyi gole kapatan ekibinden memnun musun
Sezon başlarken fenerin 3 transfere ihtiyaç vardı. 12 transfer yapıldı.fenerin yine 3 transfere ihtiyaç var..![]()
Galatasaray İyi bir forvet ve iyi bir kanat oyuncusu transferi ile şampiyonluğun en büyük adayı inşallah.
ts maçını izleyemedim amaOkan hocamizin kaleyi gole kapatan ekibinden memnun musun

www.instagram.com
tercih etsen kimi ederdin? ben kesinlikle moura'yı isterdim. çok net takımda en çok eksikliğini çektiğimiz tipte bir oyuncu.Hem Moura hem Icardi kiralık biraz garip olur. En azından birisi alınabilir olmalı.
Moura bize kalmaz gibi zaten.
An itibariyle kendisinin alternatifi yok. Gomis 20 dakika zor oynuyor zaten. Bu durumdan kim ne kazanacak ya. Tam aksine kacirdiginda daha da fazla desteklenmeli. Direklere takildiginda bütün stad Haris Haris diye inlemeli.
5 hafta önce Gomisi yollamayan yönetime sövülüyordu. 2 gol atti kral ilan edildi. Cok cabuk yakip cok cabuk söndürüyoruz.adam biraz cabalasa biraz karekter koysa tüm stad zaten destek verirdi
gecen hafta stad doluydu taraftari arkasina alip bir seyler yapabilirdi
ama o herif sahada öyle ruhsuz sekilde takilmayi tercih etti
hic olmuyorsa mertensi koyup bu arkadasi dehlerim ben
sözlesmesi uzarsa daha da beter bir maddi külfet olacak bizim icin
bunu da hesaba katmak gerekiyor