GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 85

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
589,6K
Sayfa
85/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kesinlikle dogru ,çöp yerlilerimiz var fakat birazda oyuncuların yerını değiştirerek vs verim almayı denemeli hoca zamanında bu şekilde ömerden bile nasıl skor katkısı aldık
ayrıca kazımcan 8jkda olsa banko 11 oynuyordu zaten o yuzden cok istediler alamadıla diye mecbur yabancı sol bek aldılar
yabancı oyuncu pek cok acıdan fark yaratmadıgı sürece 11 oynamamalı vanholtun 1 tane bile fark yaratan özelligi yok nagatomo onun yanında marcelo kalırdı
PvA'yı beğenirim esasen ama sezona iyi girmedi. Kerem de aynı şekilde. Birbirlerini de bozuyorlar yer yer. O yüzden atıyorum yabancı bir kanat alıp sınırdan dolayı Kazımcan'ı arkasına atabilirsin. Rekabet getirirsin. Bu şekilde oyuncular da yıpranacak çünkü.

Seferovic yine cöp ilan edilmis 2 mac icinde. Antep macinda gol atmasin IG hesabinda kendisine karisina ve cocuklarina sövmeler de baslar muhtemelen.

Bravo GS taraftari

ben küfüre karsiyim ama yavastan sahada protesto edilmelidir eger yine sahada böyle ruhsuz dolasirsa

isliklanip yuhalanirsa belki teknik ekip vaz gecer bunu oynatmaktan

zaten bir faydasi yok bize

biraz kendine ceki düzen versin burasi gs

ben küfüre karsiyim ama yavastan sahada protesto edilmelidir eger yine sahada böyle ruhsuz dolasirsa

isliklanip yuhalanirsa belki teknik ekip vaz gecer bunu oynatmaktan

zaten bir faydasi yok bize

biraz kendine ceki düzen versin burasi gs
An itibariyle kendisinin alternatifi yok. Gomis 20 dakika zor oynuyor zaten. Bu durumdan kim ne kazanacak ya. Tam aksine kacirdiginda daha da fazla desteklenmeli. Direklere takildiginda bütün stad Haris Haris diye inlemeli.

Sezon başlarken fenerin 3 transfere ihtiyaç vardı. 12 transfer yapıldı.fenerin yine 3 transfere ihtiyaç var.. 😀😀😀

Galatasaray İyi bir forvet ve iyi bir kanat oyuncusu transferi ile şampiyonluğun en büyük adayı inşallah.
1661850952714.webp

Tribünden Seferovic'i yeterince ıslıklayıp yuhalarsak Arena çimlerinden world class bir santrafor yeşerecek, iyi sularsak 2-3 haftaya boy verecek ve ilk 11'deki yerini alacak.

An itibariyle kendisinin alternatifi yok. Gomis 20 dakika zor oynuyor zaten. Bu durumdan kim ne kazanacak ya. Tam aksine kacirdiginda daha da fazla desteklenmeli. Direklere takildiginda bütün stad Haris Haris diye inlemeli.

adam biraz cabalasa biraz karekter koysa tüm stad zaten destek verirdi

gecen hafta stad doluydu taraftari arkasina alip bir seyler yapabilirdi

ama o herif sahada öyle ruhsuz sekilde takilmayi tercih etti

hic olmuyorsa mertensi koyup bu arkadasi dehlerim ben

sözlesmesi uzarsa daha da beter bir maddi külfet olacak bizim icin

bunu da hesaba katmak gerekiyor

adam biraz cabalasa biraz karekter koysa tüm stad zaten destek verirdi

gecen hafta stad doluydu taraftari arkasina alip bir seyler yapabilirdi

ama o herif sahada öyle ruhsuz sekilde takilmayi tercih etti

hic olmuyorsa mertensi koyup bu arkadasi dehlerim ben

sözlesmesi uzarsa daha da beter bir maddi külfet olacak bizim icin

bunu da hesaba katmak gerekiyor
5 hafta önce Gomisi yollamayan yönetime sövülüyordu. 2 gol atti kral ilan edildi. Cok cabuk yakip cok cabuk söndürüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt