Mirsad Cengizi koca poposuna yerlestirip samandira yolunu tutar
Icardi'nin en iyi oynadigi donemden kesitler paylasalim
Yani net sekilde gorulecegi uzere bu adam oyunu domine etmenizi saglayan bir santrfor degil, oyunu domine ediyorsaniz cok iyi sekilde faydalanabileceginiz bir oyuncu. Kanatlarimiz ve beklerimizin servis performansi dusunulunce bizi kurtaracak transferin bu olmadigi belli oluyor. Insanustu bitiricilik formuna donmesini umacagiz cunku ceza sahasinda fink atan bir takim degiliz

bize gelmesini çok istiyodun bizi de karıştırabilirdiİrfan Can Fenerbahçe'yi karıştırmaya başlamış. Daha durun daha neler yapacak o yeniçeri ocağında yeniçeri ağası gibi.
Bu adamı sağda solda gören var mı? Var mı gerçekten çağdaş diye biri
o sene sonuna kadar kalsaydı gol mol değil 4-5 pts farkı takardıkEfsanemiz belhanda kadroda çoğu sorunumuz çözülür
Bizim ihtiyacımız olan bir oyuncuydu o dönem, bizde ortalık karıştırabilecek bir ortam yok. Fatih TERİM'in başında olduğu takımda buna izin vermezlerdi. Fener'de bir başı boşluk var. Otorite denen bir şey yok.bize gelmesini çok istiyodun bizi de karıştırabilirdi
kendisi varken başkası karıştıramaz diye mi yazdın burayı anlamadımBizim ihtiyacımız olan bir oyuncuydu o dönem, bizde ortalık karıştırabilecek bir ortam yok. Fatih TERİM'in başında olduğu takımda buna izin vermezlerdi. Fener'de bir başı boşluk var. Otorite denen bir şey yok.
JJ'nin Crespo'yu dehlemek istedigine eminim ama iste kanitim yokPelkas, Berisha, Novak’ın gidişi ve Gomez’in gelişi sonrası fener’in yabancı sayısı 16 oluyormuş. Lemos ve birini gönderirler. Bruma olabilir. Bu arada bunlar transfer dönemi açık diye tüm oyuncuları oynatıyorlar. Saçmalık.
1-Osayi
2-Gustavo
3-Peres
4-Alioski
5-Arao
6-Crespo
7-Lincoln
8-Zajc
9-Bruma
10-Rossi
11-Pedro
12-Valencia
13-King
14-Szalai
15-Lemos
16-Maxi Gomez

İster sev, ister nefret et. Fatih TERİM'in olduğu yerde böyle otorite boşluklarına izin verilmez. Ya hala neyini savunuyorsun anlamıyorum. Erol Bulut'a kağıtla talimat gidiyordu tribünlerden. Fatih TERİM'e onu yapacak ülke sınırlarında geçtim Dünya'da yok.kendisi varken başkası karıştıramaz diye mi yazdın burayı anlamadım
ne savunması neyi savunma anlamadım sen başka bi şeyden bahsediyosun sanırımİster sev, ister nefret et. Fatih TERİM'in olduğu yerde böyle otorite boşluklarına izin verilmez. Ya hala neyini savunuyorsun anlamıyorum. Erol Bulut'a kağıtla talimat gidiyordu tribünlerden. Fatih TERİM'e onu yapacak ülke sınırlarında geçtim Dünya'da yok.