GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 127

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
590,3K
Sayfa
127/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi'nin en iyi oynadigi donemden kesitler paylasalim

Yani net sekilde gorulecegi uzere bu adam oyunu domine etmenizi saglayan bir santrfor degil, oyunu domine ediyorsaniz cok iyi sekilde faydalanabileceginiz bir oyuncu. Kanatlarimiz ve beklerimizin servis performansi dusunulunce bizi kurtaracak transferin bu olmadigi belli oluyor. Insanustu bitiricilik formuna donmesini umacagiz cunku ceza sahasinda fink atan bir takim degiliz

borja valeroooo gsde izlemeyi çok isterdim
banega, valero, hernanes:uhu:

Trabzon maçından hemen sonra burada bir arkadaş yazmıştı. Twitter’da görmüş ve “Yönetim İcardi’yi, Okan Hoca Shamar’ı istiyor” diye bir şey okumuş.

Bu haber hiç ilgi çekmedi burada. Belki çok salakça duruyor evet ama yönetimin sürekli yıldız peşinde koşması, Okan hocanın ise daha ihtiyacımız olan bir profil olması nedeniyle Shamar’ı istemesi bana mantıksız gelmedi. Ne diyorsunuz böyle bir fikir ayrılığı oluşmuş olabilir mi?

Pelkas, Berisha, Novak’ın gidişi ve Gomez’in gelişi sonrası fener’in yabancı sayısı 16 oluyormuş. Lemos ve birini gönderirler. Bruma olabilir 🤣. Bu arada bunlar transfer dönemi açık diye tüm oyuncuları oynatıyorlar. Saçmalık.

1-Osayi
2-Gustavo
3-Peres
4-Alioski
5-Arao
6-Crespo
7-Lincoln
8-Zajc
9-Bruma
10-Rossi
11-Pedro
12-Valencia
13-King
14-Szalai
15-Lemos
16-Maxi Gomez
JJ'nin Crespo'yu dehlemek istedigine eminim ama iste kanitim yok :asd:

kendisi varken başkası karıştıramaz diye mi yazdın burayı anlamadım
İster sev, ister nefret et. Fatih TERİM'in olduğu yerde böyle otorite boşluklarına izin verilmez. Ya hala neyini savunuyorsun anlamıyorum. Erol Bulut'a kağıtla talimat gidiyordu tribünlerden. Fatih TERİM'e onu yapacak ülke sınırlarında geçtim Dünya'da yok.

DJMVdEf.png

takımı muhteşemmiş

İster sev, ister nefret et. Fatih TERİM'in olduğu yerde böyle otorite boşluklarına izin verilmez. Ya hala neyini savunuyorsun anlamıyorum. Erol Bulut'a kağıtla talimat gidiyordu tribünlerden. Fatih TERİM'e onu yapacak ülke sınırlarında geçtim Dünya'da yok.
ne savunması neyi savunma anlamadım sen başka bi şeyden bahsediyosun sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt