Galiba olacak Ha ha ha ha 

Aynen. Olaru, Barkley, Evander'den birisini alacaklarmış galiba. Belki de ikisiniforumlarına baktım kadro kuruyolar CM:Evander yazmış biri
Dün Sivasspor maçına çıkan Bjk bugün antrenman yapıyor. Bizimkiler ise izinli, bazı şeyler tesadüf değil.
Bedava. Çok yazık oldu.Çin ekiplerinden Shanghai Port, geçen sezonu Adana Demirspor'da kiralık olarak geçiren Matias Vargas'ı kadrosuna kattı.
25 yaşındaki futbolcu için Espanyol'a 4M€ bonservis ödenecek.
Ekli dosyayı görüntüle 175761
İdeal onbir:
Muslera = Altay
Dubois = Samuel
Nelsson > Perez
Abdül = Szalai
Pva = Ferdi
Torreira > Arao
Sergio > Zajc
Yunus > EMor
Mertens = Pedro
Kerem > King
Sefer < Valencia
Yedekler:
OkanK. > İCE
Boey > Sangare
Luyindama > Henrique/Lemos
Emin < Serdar Aziz
Kazımcan < Alioski
Midtsjo = Crespo
Berkan = MHY
BAY < Rossi/Bruma
Emre Kılınç > Burak Kapacak
Akbaba < Lincoln/Arda/King
Gomis > Serdar Dursun
Kemalim haber mi var kim olacak???Galiba olacak Ha ha ha ha![]()
olaru'yu alsınlar da gsc scoutta açtığım bir tane genco tutmuş olsun artıkAynen. Olaru, Barkley, Evander'den birisini alacaklarmış galiba. Belki de ikisini
Galiba olacak Ha ha ha ha![]()
ilk defa duydum böyle bir şey doğru mu bucl play-offtan elenince 5m euro veriyorlarmış. teselli ikramiyesi
ilk defa duydum böyle bir şey doğru mu bu
Kemalim haber mi var kim olacak???
grilish için yazmıştım son gün beklediğinin altına imzayi atacak.Ben fitim,Moura forvet arkası+kanat+sekiz numara hepsini oynar.1 koy 3 al.Düser mı yolu,zor.Forvet zaten şart, Mustafa Muhammed kalsaydı iyiydi.
Ben fitim,Moura forvet arkası+kanat+sekiz numara hepsini oynar.1 koy 3 al.Düser mı yolu,zor.Forvet zaten şart, Mustafa Muhammed kalsaydı iyiydi.
ilk defa duydum böyle bir şey doğru mu bu
Burada bahsedilen Avrupa Ligi ayak bastı parası. Zaten belirtilmiş; "Sarı-lacivertliler play-off'a gelip bu turda elenirse 5 milyon avroyla teselli bulacak."![]()
UEFA'nın 3 büyük turnuvada dağıtacağı para ödülleri belirlendi
UEFA, 2022-23 sezonunda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde dağıtılacak para ödüllerini açıkladı. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
En altta da avrupaya katılım için 3.6 yazmışlar. haberden bir şey anlamadımBurada bahsedilen Avrupa Ligi ayak bastı parası. Zaten belirtilmiş; "Sarı-lacivertliler play-off'a gelip bu turda elenirse 5 milyon avroyla teselli bulacak."
O da 5 değil 3.6m€ galiba