GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 137

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
590,4K
Sayfa
137/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazın çok yazdım Muleka-Umut Bozok ikilisini alıp rahat ederiz diye. Formül tumuştu.
Icardi gibi oyuncuları istemiyorum çünkü tek senelik olacak.
O paralara İskandinav ülkelerinden oyuncu al.
Halil Dervişoğlu gitmiş.
Umut Bozok'un yerli oyuncusu olması nedeniyle alınması gerekiyor. Evander-Olsen alınabilir. Hem de yatırımlık.
İçimden bir his denayer ile anlaşma yapılacak diyor.
Oğulcan, Taylan, Luyindama ve Omar kullanmayacaksal gönderilmesi gerekiyor.
Orta sahamızın yedek kadrosu zayıf. Bana göre orta sahaya 8 numaraya transfer gerekiyor.

ÖMER KARATAŞ RENKTO paylaşmış

Zeki Yavru efsanesini de unutmayalim fake hesapla kendini savunuyor 😂

EiYzKgbXsAAYBUY.jpeg
EiYzKggWsAA5MnG.webp

Orta saha üstünlüğünü biz alıyoruz. Bunu geçen sene Cica ile, Berkan ile, Taylan ile yapamadık. Oliveira ve Torreira ile yapabiliyoruz. Adamın iyi veya en azından iyinin bir tık altı oynadığını söylemen için sanırım Messi gibi dribbling yapıp, Ronaldo gibi şut çekmesi lâzım.

Taraftar profilinde tabii ki sorun büyük. 96-2000 kadrosu şimdiki taraftar yüzünden oluşabilir miydi bilmiyorum. Hakan Şükür’ün mesela gol oruçları meşhurdur. Burada anasından girer babasından çıkarlardı muhtemelen.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Oliveira konusunda anlaşamayız..
Hakan konusuna gelirsek o dönemleri bilen birisi olarak neler söyleniyordu neler..Ayrıca hakan dediğimiz adam üst düzey bir oyuncuydu.İnanılmaz bir fizik gücüne sahip bir topçuydu.
Yani öyle şimdiki taraftarla önceki taraftar arasında fark yok.

Sizin anlamadığınız konu şu.İster kabul edin ister etmeyin kimse oliveiraya çöp demiyor.Şimdilik beklentileri karşılayamadı ve bir hayal kırıkllığı mevcut.Bu kadar basit.
Bir tane taraftarın absürd ve keskin yorumunu alıp başlıyorsunuz genel olarak taraftar şöyle taraftar böyle demeye..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rahmanovic'i ne oynuyor anlayamadım açıkçası oyuna çok bir katkısı yok. Ahmed-Soner-Taylan daha verimli olur gibi geliyor.

Seninle takım fark etmeksizin futbol muhabbeti güzel de şimdi burası Konyaspor formumu diye linçleyebilirler :)

Bizim takıma ne diyorsun? Ben umut ışığı görüyorum, aksayan ve iyi olduğumuz yerleri hoca tespit ediyor. Maç sonu röportajlarda konuşmalarından öyle anlıyorum. Fakat bu kadar eksik TS'yi yenmemiz gerekirdi.

Önümüzdeki haftada gene iyi takımlardan biriyle oynuyoruz ama artık gol sorunu çözüp sağlam bir galibiyet almak şart.
Çok koşuyor diye galiba üstat, ön alan presi yapıyor diye oynuyor gibi, aslında en ideai Muriç, Çekici, Bütici olabilir. Sol bek ve sol stoper iyi olsa da sağ stoperle sağ beki sıkıntılı gibi onun dışında iyi takım Konya, hele Amir'i izlemek keyif hakkaten.

Bizim takımdan da ümitliyim aslında ama şu yükleme konularından mıdır bilmiyorum takımda bir tutukluk var gibi, bunu aşsak bence de toparlanacağız. Biraz daha hücum setlerini oturtsak keyif de verecek takım ama kanat konusunu çözmemiz gerekiyor bence o konu çok kritik. Gol konusu geçen seneden beri üzerimize yapıştı, hiç çözülemeyecekmiş gibi hissetmeye başladım :D

İnşallah toparlayıp iyiye gideriz, bu kadar yatırım yaptık boşa giderse üzücü olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt