Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
ömer bayram bugün fake hesabıyla video paylaşıp gerçeğiyle beğenmiş
onun gibi bi operasyon olabilir
Ciddi misin bir atsana
ömer bayram bugün fake hesabıyla video paylaşıp gerçeğiyle beğenmiş
onun gibi bi operasyon olabilir
3 4 sene wallpaper olarak kullandım telde
yok kanka o kadar psikopat değilim ya ben
rella 62hayatı boyunca sadece o maçları izlemiş insanlar tanıyorumtudor döneminin ilk 6-7 maçını mı izlediniz sadece ahblar.
ÖMER KARATAŞ RENKTO paylaşmışCiddi misin bir atsana
Bu sezon genelde tepelerdeyiz bu istatistikteYillardir su kosu mesafesinde hep en altlardayiz hoca degisiyor sonuc degismiyor
ÖMER KARATAŞ RENKTO paylaşmış
![]()
Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv
Bu ne lan. Yıllardır gelisemedi mi bu kadın futbolu hareketlere bak :asd:www.gscimbom.com

Fofana 70
rella 62
Kouli 40
çılgın rakamlar
Orta saha üstünlüğünü biz alıyoruz. Bunu geçen sene Cica ile, Berkan ile, Taylan ile yapamadık. Oliveira ve Torreira ile yapabiliyoruz. Adamın iyi veya en azından iyinin bir tık altı oynadığını söylemen için sanırım Messi gibi dribbling yapıp, Ronaldo gibi şut çekmesi lâzım.
Taraftar profilinde tabii ki sorun büyük. 96-2000 kadrosu şimdiki taraftar yüzünden oluşabilir miydi bilmiyorum. Hakan Şükür’ün mesela gol oruçları meşhurdur. Burada anasından girer babasından çıkarlardı muhtemelen.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Çok koşuyor diye galiba üstat, ön alan presi yapıyor diye oynuyor gibi, aslında en ideai Muriç, Çekici, Bütici olabilir. Sol bek ve sol stoper iyi olsa da sağ stoperle sağ beki sıkıntılı gibi onun dışında iyi takım Konya, hele Amir'i izlemek keyif hakkaten.Rahmanovic'i ne oynuyor anlayamadım açıkçası oyuna çok bir katkısı yok. Ahmed-Soner-Taylan daha verimli olur gibi geliyor.
Seninle takım fark etmeksizin futbol muhabbeti güzel de şimdi burası Konyaspor formumu diye linçleyebilirler
Bizim takıma ne diyorsun? Ben umut ışığı görüyorum, aksayan ve iyi olduğumuz yerleri hoca tespit ediyor. Maç sonu röportajlarda konuşmalarından öyle anlıyorum. Fakat bu kadar eksik TS'yi yenmemiz gerekirdi.
Önümüzdeki haftada gene iyi takımlardan biriyle oynuyoruz ama artık gol sorunu çözüp sağlam bir galibiyet almak şart.

yedeksevmediğim adamın fanı yapacak beni forum, oynuyo mu acaba
Sergio'ya uyarı mahiyetinde photoshoplu bir foto hazırlasın nevzat, adam tövbe eder bidaha da yapmaz.Nevzat Dindar:
"Galatasaray'da Sergio Oliveira'yı uyarıyım, dikkatli olsun, ben rahatsız olmaya başladım. Kendisini sürekli yere atıyor."
Patron işleri büyüttü oyunculara bilet kesiyor
Baron transfere yön verdiği gibi kadroya da yön verecek.Nevzat Dindar:
"Galatasaray'da Sergio Oliveira'yı uyarıyım, dikkatli olsun, ben rahatsız olmaya başladım. Kendisini sürekli yere atıyor."
Patron işleri büyüttü oyunculara bilet kesiyor