GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 141

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
590,4K
Sayfa
141/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor gönderildiğinde sadece iki puan uzaktaydık liderden. 17. hafta gönderilmiş derbiler hariç kaybettiği tek maç Malatya maçı ondan sonra da gönderildi zaten.

Beşiktaş ve Başak maçı faciaydı okey ki ben de katılıyorum o dönem ben de dedim yani bu kadar da kötü olmazdı. O adamın kurduğu kadroyla şampiyon oldun iki sene.

Kimse öyle çok para harcadık parayı bastık o yüzden olduk demesin. geçen sene Terim’i gördük dört senedir Koç’un harcadığı paraları görüyoruz o kadroyu kurmak her adamın yapacağı iş değil. Terim kadroya çökecek diye basının ve oyuncuların yaptığı işlere hiç girmiyorum bile.

0D990A5F-13F3-4D2C-A3BF-47AC9279B0B5.webp

Çok koşuyor diye galiba üstat, ön alan presi yapıyor diye oynuyor gibi, aslında en ideai Muriç, Çekici, Bütici olabilir. Sol bek ve sol stoper iyi olsa da sağ stoperle sağ beki sıkıntılı gibi onun dışında iyi takım Konya, hele Amir'i izlemek keyif hakkaten.

Bizim takımdan da ümitliyim aslında ama şu yükleme konularından mıdır bilmiyorum takımda bir tutukluk var gibi, bunu aşsak bence de toparlanacağız. Biraz daha hücum setlerini oturtsak keyif de verecek takım ama kanat konusunu çözmemiz gerekiyor bence o konu çok kritik. Gol konusu geçen seneden beri üzerimize yapıştı, hiç çözülemeyecekmiş gibi hissetmeye başladım :D

İnşallah toparlayıp iyiye gideriz, bu kadar yatırım yaptık boşa giderse üzücü olacak.
Ben net Çekici'yi oynatırım Rahmanovic yerine ama dediğin gibi topsuz oyunda Rahmanovic daha çok adam kovalıyor. Arkada Amir-Taylan önlerinde Çekici yapılabilir. Amir İtalyadan teklif bekliyor diyorlardı sanırım resmi teklif gelmedi.

Konya, Giresun, Adanademir, Başakşehir bu takımların oturmuş bir oyununu gözlemliyebiliyoruz. Biz de hala bu tam olarak yok, geçen sene Avrupada çok işleyen geçiş oyunu ligde kapanan takımlara çare olmadı. Bu senede tam anlamıyla rakip sahaya oyunu yıktığımız bir maç yok belki Giresun ilk devre ve Ümraniye 2.yarı ilk 10 dakika. Tek güzel gelişme orta saha çok daha sağlam karşılıyor rakibi ve oyun üstünlüğünü vermiyoruz.

Kanatlar problem olarak göze çarpıyor ama özellikle sol kanat. Ne PvA ne Kerem oyuna devamlı bir katkıyı geçtim ara sıra bile katkı sağlayamıyorlar. Ben özellikle PvA'yı biraz daha gözden düşürdüm.

Bizdeki eksik devamlı bir tempo göremiyoruz maç içinde bahsettiğin tutukluk var. Bazı anlarda herkes hareketsiz kalıyor.

Abdülkerim'i sorduğunda yorumlamıştım bize gelmeden önce, yorumlar tuttu mu memnun musun :)

Şikecilerin ardaya 10 no vermesinin tek sebebi emirhan gibi kaçıp gitmesini engellemek. Yoksa çocuk salak değil bu senede doğru düzgün oynayamayacağını bal gibi biliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor gönderildiğinde sadece iki puan uzaktaydık liderden. 17. hafta gönderilmiş derbiler hariç kaybettiği tek maç Malatya maçı ondan sonra da gönderildi zaten.

Beşiktaş ve Başak maçı faciaydı okey ki ben de katılıyorum o dönem ben de dedim yani bu kadar da kötü olmazdı. O adamın kurduğu kadroyla şampiyon oldun iki sene.

Kimse öyle çok para harcadık parayı bastık o yüzden olduk demesin. geçen sene Terim’i gördük dört senedir Koç’un harcadığı paraları görüyoruz o kadroyu kurmak her adamın yapacağı iş değil. Terim kadroya çökecek diye basının ve oyuncuların yaptığı işlere hiç girmiyorum bile.

Ekli dosyayı görüntüle 175802
Tarihte o seviyelerde bonservis ve maaş verdiğimiz başka bir dönem yok. 2011-2012 de dahil buna.

2 sene şampiyon olmana rağmen ettiğin zarar 60 milyon euro o oyunculardan.

O paraları harcatıp 8 maçın 4ünü kaybeder 2sinde fark yersen suyun ısınır çok normal.

Tudor Karabükteyken benle Hayri bu adamı alalım diye haykırıyorduk yani kimse istemezken isteyenlerden biriyim ama onun yüzünden Bruma, Sneijder, Podolski vsden çat diye vazgeçtik, 150 m euro maliyetin altına girdik, ne için Tjkye tarihte ezilmediğimiz kadar ezilip Başak'tan 5 yemek için mi?

İlk 8 hafta kolay fikstürde 22 puan, sonraki 8 haftada zor fikstürde 10 puan, öyle iç açıcı bir durum da yoktu, iç sahada iyidik ama deplasmanlarda kötüydük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt