@lequipe'e göre; #Galatasaray'a çok yakın olan Mauro #Icardi, #Trabzonspor'un da hedefinde. Ancak Icardi bu seçenekle ilgilenmiyor ve satın alma opsiyonlu kiralık olarak transferi bitirmeyi uman Okan Buruk'un takımına gitmeyi tercih ediyor."
Cumaya kadar transfer açıklanmaz.
Pazartesi tribünde 2 yeni oyuncumuz olur.
Kalan 2 de sonradan gelir.

Cumaya kadar transfer açıklanmaz.
Pazartesi tribünde 2 yeni oyuncumuz olur.
Kalan 2 de sonradan gelir.
Ben net Çekici'yi oynatırım Rahmanovic yerine ama dediğin gibi topsuz oyunda Rahmanovic daha çok adam kovalıyor. Arkada Amir-Taylan önlerinde Çekici yapılabilir. Amir İtalyadan teklif bekliyor diyorlardı sanırım resmi teklif gelmedi.Çok koşuyor diye galiba üstat, ön alan presi yapıyor diye oynuyor gibi, aslında en ideai Muriç, Çekici, Bütici olabilir. Sol bek ve sol stoper iyi olsa da sağ stoperle sağ beki sıkıntılı gibi onun dışında iyi takım Konya, hele Amir'i izlemek keyif hakkaten.
Bizim takımdan da ümitliyim aslında ama şu yükleme konularından mıdır bilmiyorum takımda bir tutukluk var gibi, bunu aşsak bence de toparlanacağız. Biraz daha hücum setlerini oturtsak keyif de verecek takım ama kanat konusunu çözmemiz gerekiyor bence o konu çok kritik. Gol konusu geçen seneden beri üzerimize yapıştı, hiç çözülemeyecekmiş gibi hissetmeye başladım
İnşallah toparlayıp iyiye gideriz, bu kadar yatırım yaptık boşa giderse üzücü olacak.

Ne demek reis lafı bile olmaz gelmesini ve iyi oynamasını tabii ki isteriz..Eline emeğine sağlık renktaş
Umarım dediğin gibi olur
Gelir ve çok etkili oynar
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beter olsunlarHull City ilk yarıda 3 lük oldu
Tarihte o seviyelerde bonservis ve maaş verdiğimiz başka bir dönem yok. 2011-2012 de dahil buna.Tudor gönderildiğinde sadece iki puan uzaktaydık liderden. 17. hafta gönderilmiş derbiler hariç kaybettiği tek maç Malatya maçı ondan sonra da gönderildi zaten.
Beşiktaş ve Başak maçı faciaydı okey ki ben de katılıyorum o dönem ben de dedim yani bu kadar da kötü olmazdı. O adamın kurduğu kadroyla şampiyon oldun iki sene.
Kimse öyle çok para harcadık parayı bastık o yüzden olduk demesin. geçen sene Terim’i gördük dört senedir Koç’un harcadığı paraları görüyoruz o kadroyu kurmak her adamın yapacağı iş değil. Terim kadroya çökecek diye basının ve oyuncuların yaptığı işlere hiç girmiyorum bile.
Ekli dosyayı görüntüle 175802
fb istiyorBu bakwa topçu kere topçu, elisten bi tane olumlu iş göremedim
çok mu seviyorsun bakwa'yı?Bu bakwa topçu kere topçu, elisten bi tane olumlu iş göremedim