Salih Babalık
Aslan Üye
Sabaha böyle bir başlangıçla uyansak

Knk fransızlar bırakmaz gibi fbye. Ligue 1de de oynar, ardayı oynatsın o mallarfb istiyor
Okan ve bu kadro hakkında ilk sinyaller neler 4 maç üzerinden yorumlarsan neler söylersin?Tarihte o seviyelerde bonservis ve maaş verdiğimiz başka bir dönem yok. 2011-2012 de dahil buna.
2 sene şampiyon olmana rağmen ettiğin zarar 60 milyon euro o oyunculardan.
O paraları harcatıp 8 maçın 4ünü kaybeder 2sinde fark yersen suyun ısınır çok normal.
Tudor Karabükteyken benle Hayri bu adamı alalım diye haykırıyorduk yani kimse istemezken isteyenlerden biriyim ama onun yüzünden Bruma, Sneijder, Podolski vsden çat diye vazgeçtik, 150 m euro maliyetin altına girdik, ne için Tjkye tarihte ezilmediğimiz kadar ezilip Başak'tan 5 yemek için mi?
İlk 8 hafta kolay fikstürde 22 puan, sonraki 8 haftada zor fikstürde 10 puan, öyle iç açıcı bir durum da yoktu, iç sahada iyidik ama deplasmanlarda kötüydük.
Aşık oldum çocuğa tam ihtiyacımızçok mu seviyorsun bakwa'yı?
bana öyle bakwaAşık oldum çocuğa tam ihtiyacımız
o saatte tüm GSC uyanık olur üstat @Cumali Tfue Iskender bile
Aynen üstat temel problem kanat, onu çözsek bence de gerisi gelecek. Bir de malum çok uyumsuzuz, aşırı hissediliyor bu durum sahada.Ben net Çekici'yi oynatırım Rahmanovic yerine ama dediğin gibi topsuz oyunda Rahmanovic daha çok adam kovalıyor. Arkada Amir-Taylan önlerinde Çekici yapılabilir. Amir İtalyadan teklif bekliyor diyorlardı sanırım resmi teklif gelmedi.
Konya, Giresun, Adanademir, Başakşehir bu takımların oturmuş bir oyununu gözlemliyebiliyoruz. Biz de hala bu tam olarak yok, geçen sene Avrupada çok işleyen geçiş oyunu ligde kapanan takımlara çare olmadı. Bu senede tam anlamıyla rakip sahaya oyunu yıktığımız bir maç yok belki Giresun ilk devre ve Ümraniye 2.yarı ilk 10 dakika. Tek güzel gelişme orta saha çok daha sağlam karşılıyor rakibi ve oyun üstünlüğünü vermiyoruz.
Kanatlar problem olarak göze çarpıyor ama özellikle sol kanat. Ne PvA ne Kerem oyuna devamlı bir katkıyı geçtim ara sıra bile katkı sağlayamıyorlar. Ben özellikle PvA'yı biraz daha gözden düşürdüm.
Bizdeki eksik devamlı bir tempo göremiyoruz maç içinde bahsettiğin tutukluk var. Bazı anlarda herkes hareketsiz kalıyor.
Abdülkerim'i sorduğunda yorumlamıştım bize gelmeden önce, yorumlar tuttu mu memnun musun![]()
Forvet
Kanat
Stoper
Sol bek
Evander gelseÇıkarıp masaya vurma vaktin geldi.bambaşka transfer şovlar için #VV20

Resmi teklif yapmışlar ama 10 m bandından aşağı bırakmazlar o çocuğu. 4-5 e falan bırakırlarsa o işte kesin bi hile var demektirbakwa'nın bizle adı geçti mi şuana kadar, fb'nin radarında herhalde
Renktas ne yaptın ya kalbim duracaktı
leeds everton macını izliyorum şu anda insan gerçekten futbol izledigini hissediyor herşeyiyle kalite misal sahada olan tempoyu bizim takımlar yapmaya kalksa 45 olmadan ambulanslar tek tek oyuncuları götürür