GSCimbom

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv

Hayri Cund

Transfer Nöbeti #19 2022 Yaz Arşiv Sayfa 412

Hayri Cund ·

Cevap
10K
Okunma
590K
Sayfa
412/501

20. Transfer Nöbetini Kim Açmalı?

• Keramettin Tanrıverdi

Oy: 84 45,9%
  • Emre Artemis

Oy: 44 24,0%
  • Mehmet Mehmetoğlu

Oy: 15 8,2%
  • Onur Üründül

Oy: 18 9,8%
  • Murat Saylak

Oy: 22 12,0%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam da o atasözü bu durumu anlatmalık eline sağlık renktaş tam ben yazacaktım ki aynı şeyi benden önce davrandın

Nankör insanları en iyi anlatan atasözlerinden biri harbiden.
Fiziksel olarak asla böyle bir imada bulunmam zaten, asla insanları öyle eksikliklerinden vurmam ve sevmem de.
Yarın kendimizin de ne olacağı belli değil. Ama bu sözü çok severim.

Tarık Üstün (eski bir menejerdir) şimdi anlattı İcardi görüşmelerini.Paris 4 verin tamam demiş, ufak pürüzler var diyor.Simdi FB işin içinde yok, Galatasaray 3 veriyor ama 3.5-4'e çıkacaklar ve bu transferi bitirecekler dedi.

Bence bu tek taraflı fesihler bizim başımıza iş açar. Hem Torent hem Omar davayı kazanır, tek gözünün görmemesi kazanmamız için yeterli bir sebep teşkil etmez bence zira adamı o halde de oynattı biz. Sakatlandığı zaman o sezonki alacaklarını verip feshetmeliydik. İşte "Güvenme yetime..." atalar boş laf söylememiş...

Bu yönetim veya teknik ekip hangisi bilmiyorum ama planlamada anlık kararlar alındığını çok net belli ediyor.

Boey-Omar durumu, Rumenlerin gidişi, Seferovic tercihi alan filan hepsini üst üste koyunca ben bir planlama göremiyorum.

Neyse umarım Gomis ve Sefer'e kalmayız yoksa bırakın şampiyonluğu ilk 3'e bile giremeyiz.

2 gün önce yazdım 1 Eylül sonrası gelecek adamların kokusu şimdiden çıkardı diye hala İcardi dışında net isim yok.

İcardi'de gelmeyecek bu harika planlama ile ortada kalacağız gibi duruyor.

Bence listede gelecek isimler ve gidecek isimler Teknik ekip-yönetim bazında netleştiği için rahat pozisyon alıyorlar. Tahminimce 3-4 transfer 2-3 gün içerisinde açıklanır ve sırayla gelirler. Pazarlıklar falan da devam etmiyordur. 20 gündür yapılan pazarlık yapılmıştır zaten alınacak oyuncularla. Bir tek Icardi'yi son gün beklemiş olabilirler. Aceleci ve plansız davranıyolar demek için şu son 1 haftayı beklemek gerek sanki. Icardi dışında çıkan isimlerle ilgili kulüpten çıt çıkmadı. Bu gizlilik hali güven veriyor bana. Bir plan dahilinde davrandıklarını düşünüyorum.

Son güne transfer kalacağını ise düşünmüyorum. Bu hafta içi zaten anlaşılan tüm oyuncular gelir. Hani belki "olursa bunu da alalım transferi" düşer son gün. Umarım yanıltmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt