Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
İşte bu yüzden tüm parasını istiyor çakalomar saglık kontrolünden nasıl gececek simdi baska kulupte![]()
geçemezse eğer tek kuruş alamaz bizden FIFA'ya da gitseomar saglık kontrolünden nasıl gececek simdi baska kulupte![]()
Haberden de öte adam kendisi açıklamışDepay takımda kalacak haberi can sıktı yetiş ya Nef yetiş ya Erden Timur
Tam da o atasözü bu durumu anlatmalık eline sağlık renktaş tam ben yazacaktım ki aynı şeyi benden önce davrandın
Haberden de öte adam kendisi açıklamış
Bu yönetim veya teknik ekip hangisi bilmiyorum ama planlamada anlık kararlar alındığını çok net belli ediyor.
Boey-Omar durumu, Rumenlerin gidişi, Seferovic tercihi alan filan hepsini üst üste koyunca ben bir planlama göremiyorum.
Neyse umarım Gomis ve Sefer'e kalmayız yoksa bırakın şampiyonluğu ilk 3'e bile giremeyiz.
2 gün önce yazdım 1 Eylül sonrası gelecek adamların kokusu şimdiden çıkardı diye hala İcardi dışında net isim yok.
İcardi'de gelmeyecek bu harika planlama ile ortada kalacağız gibi duruyor.
Haberden de öte adam kendisi açıklamış
Fener Icardi transferine girerse hiç şaşırmam.Tarık Üstün (eski bir menejerdir) şimdi anlattı İcardi görüşmelerini.Paris 4 verin tamam demiş, ufak pürüzler var diyor.Simdi FB işin içinde yok, Galatasaray 3 veriyor ama 3.5-4'e çıkacaklar ve bu transferi bitirecekler dedi