- 1 Haziran 2015
- 25.032
- 17.691
- 2.038
2025Sallai'nin sözleşmesi ne zaman bitiyor? Ligin yeni Viscası olabilir yav o herif
Moura falan hikaye anlatmayın.
o etkinin yarısını yapsa yeter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2025Sallai'nin sözleşmesi ne zaman bitiyor? Ligin yeni Viscası olabilir yav o herif
Oldu bu iş
Grifo daha iyi bence tam aradığımız adamSallai'nin sözleşmesi ne zaman bitiyor? Ligin yeni Viscası olabilir yav o herif
O kimGrifo daha iyi bence tam aradığımız adam
Yarısını yapsın da kafamıza penetre et di mi.2025
o etkinin yarısını yapsa yeter.
Çağlar buca çıkışlı degilmiydi?Fenerliler çağların çocukken çekilen bu fotoğrafi fener forması sanıp Fenerin öz evladı gel falan diyo Twitter'da öldüm gülmektenMenemen Belediyespor forması buEkli dosyayı görüntüle 176311
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
santraforun kaliteli,bitirici ve tecrübeli olanı makbuldür . iyi bir sol kanat da gelirse kadro toparlanır bence. Ligde zaten top kazanma istatistiğinde zirvedeyiz, gol yemiyoruz ve ikili mücadelede de iyiyiz. En büyük problemimiz şuan üretkenlik ve bitiricilik. Bu sebeple bitirici bir santrafor ve kreatif bir sol kanat bizim problemimizi çözer benceAdnanım icardi den ziyade sallai,budimir,ryan kent gibi topçulara ihtiyacımız var bizim ligin çözümü bu oyuncular
İcardi,mertens,sergio,kerem falan hepsi top sendeyken işe yarayabilir bize her iki yönü olan,topun kıymetini bilen,statik olmayan oyuncular lazım kadroyu yanlış kuruyoruz bence allahtan toreirayı aldık yoksa tam patlamıştık
Aynı takımda oynuyor Sallai ile sol kanatta tam aradığımız oyun kurucu iyi şut vurabilen asist gol yapan bir herifO kim
Yarısını yapsın da kafamıza penetre et di mi.
Sallai'nin sözleşmesi ne zaman bitiyor? Ligin yeni Viscası olabilir yav o herif
Seneye bitiyormuş o yüzden düşük ucret istiyormuş klübü.Sallai'nin sözleşmesi ne zaman bitiyor? Ligin yeni Viscası olabilir yav o herif
@Keramettin TANRIVERDİ nin kumpası benden duymus olmaEwt ya nerden cikti bu deadline anlamadim bi de basliga yazdilar herkes transferin son gunu sanip basliga usustu![]()
Çağlar benim gibi Menemenli zaten Menemenspordan çıkma ordan Bucaya, çok kötü şeyler yaşadı çocukken abisi hala hapiste mesela Allah yolunu açık etsin kendisiyle gurur duyuyoruzÇağlar buca çıkışlı degilmiydi?
Lobi yapıyorUlan Murat Saylak beni gecmis , puh yaziklar olsun.
Bu Rogon oyuncuları belli olmuyor ya, ucuza salabiliyorlar bir anda.Freiburg gizli tutup genelde aciklamiyor ama 2025 diyorlar. Bir ara Haberer diye oyunculari vardi. Transfermarkta göre adam sözlesmesini uzatmadan 3 sene boyu son yilindaydi.
O adami bize vermezler. Ilk 11 oyunculari sonucta. Ve 5,5den kapiyi acmislar demeleri bence kolpa oldu belli ediyor.
Grifo hele hic gelmez. O tamamen rüya olur