- 1 Ağustos 2014
- 63.511
- 73.839
- 4.218
nedir son durum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erden timur kanat ve yaratıcı oyuncu alamıyo
PSG'deyken son izlediğim 90 dakikası bizim Arena'daki maçtırRenktaş bu icardiyi ben unutmuşum..işte son zamanlarda videolarını Falan izliyoruz..Hani Paris bu adama bu kadar para vermesi İnterde üstüste çok iyi sezonlarının olması falan tesadüf değildir.
Hadi videolardan sadece son vuruş yaptığını görüyoruz onun dışında oyun bilgisi nasıldır,sırtı dönük oynarmı pas alışverişleri iyimi bunlar çok önemli.tamam çok hızlı değil ,çok çalımcıda değil bunlar okey ama yukarıda saydığım özellikler net olmalıdır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sana da sanane lan!Duzgun konus
Fatih kimBu Fatih bana niye at arabası dedi yav at arabasını hakaret olarak da algılayamadım![]()
Mertens ve oliveirayi Alp Yalman mi aldıerden timur kanat ve yaratıcı oyuncu alamıyo
ayıp ediyorsun. sana saygısızlık yapmadım hiç. bu tavri hakketmiyorumSana da sanane lan!
Bedavaya mı gelseydi menajeri karısı işte komisyonunu alacak tabirezillik
Atın nesi olmak isterdinBu Fatih bana niye at arabası dedi yav at arabasını hakaret olarak da algılayamadım![]()
Fatih Terim olarak revize edebilir miyiz
ayıp ediyorsun. sana saygısızlık yapmadım hiç. bu tavri hakketmiyorumSana da sanane lan!