Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nordin Amrabat bize imza attığında Sofyan 15-16 yaşında Utrecht altyapısındaymış

Adam gelişim çağına Cimbom sevdasıyla girmiş

Kesin formalı bir resmi de vardır bir yerlerde

Sorun Ndombele'nin gelmesi değil 2 ay önce alabileceğin adamı almıyorsun Fred o bonservislere değmez diyip almıyorsun daha iyisini alacağız diyorsun ondan sonra aaa Ndombele aldık dersende çıkar tepki koyarım çünkü bu adam tosuncuk oldu antrenmanda gamsız hareketleriyle millet dalga geçiyordu. 8 numarada kumar oynama şansımız yok oldu da oynayalım diyorsanız da ligde alınacak ya da şampiyonlar liginde alınacak hiçbir sonuçta hocayı suçlamaya kalkmayın.

Avrupa'da transferde son 24 saat mi?
approved-thumbs-up.gif

Taktik iyi ama, sürekli hedef yükselt ama bir yerden sonra taraftar Van de beek ndombele gibi adamlara razı olsun

Dubuoisi de göndermek lazımdı ,önemli oyuncu ama ortasaha daha onemli

Peki bunlardan birini biz alıp fenerde gidip Partey çekerse nasıl olur.
Fener suan bizden daha iyi. Kagit ustunde starlarimiz olabilir ama fener mantikli transferler yapti. Cengiz,Irfan,Ferdi ucunun yeri garanti gibi duruyor diger yabancilarida lig icin hayli hayli yeterli. Biz iyi bir 8 numara almazsak cok kotu gunler bizi bekliyor. Sen istersen messi yi al orta sahan iyi olmadiktan sonra.

O kadar basit isler dururken yonetim gitti sacma sapan isler yapti.

Kamada-Guendouzi ikilisini alsaydik biri bedavaydi digeri 1 milyon euro kiralik ucreti vardi. Nelsson satilip yerine saglam bir stopper.

Salih Özcan garanti forma verilecekse gelir diğer türlü gelmez Dortmund'da yedek otururum der.
Zeki Boey varken gelir mi onu da pek sanmıyorum.
Koray Günter yerine Emin var daha iyi.
Berkay Özcan geçen sene rezalet ötesiydi.
Berat Özdemir tempo olarak Berkan'ın altında kalır.
Deniz Türüç bu takıma el freni olur.
Doğukan Sinik büyük takımda olmaz.
Yusuf Yazıcı Trabzonspor'da bile yürüyerek oynuyordu.

Yazın başında İlkay falan konuşuluyorken düştüğümüz duruma bak.

Çok fazla se sa topçusu aldık, ziyech oynarsa, zaha sakatliktan dönerse, angelino form tutarsa, demirbay toplanirsa, kalsın abi.

Dogru

Ama toparlanirsa veya tutarsa adi altinda bir transfer hakkimiz olsaydi ndombele’yi degerlendirmek dogru olurdu diye düsünüyorum

Saydigin oyuncular arasinda zaha ve ziyech’in takima ne verecekleri cok önemli milli aradan sonra

nerede sakat makat adam var bize yaziliyor!

Bu gökhanların futboldan anladığı yok atıyorlar ulan ambarata kötü diyen yokta 40 milyonluk adamda değil boş boş hareketler yapmayın yav.

Taktik iyi ama, sürekli hedef yükselt ama bir yerden sonra taraftar Van de beek ndombele gibi adamlara razı olsun
Bu birkaç gün optimist yorumlarini gormek istiyorum bumutum.

Herifler krema yaptı bizi olm. Bunun 1 tık ilerisini tahmin edebilirsin sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt