Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele’nin forum da cöp ilan edilmesi de yanlis

Henuz yasi 26 yani toparlanma sansi var

Gectigimiz sezon da az cok forma sansi buldu sakatlik sorunu olmadi

Eger ndombele gelecekse keske agustos ayinin ilk haftalarinda gelmis olsaydi,son gün geldigi zaman tartisilir oysa kötü topcu degil asla

Form yakalarsa ligin bayagi üstünde bir orta saha
Ndombele 3 senedir yatıyor, bu senede yatmaya devam eder. Gelecek sene kontratının son senesi olduğu icin biraz oynar, kendini alacak enayi bir kulüp bulduktan sonra tekrar yatmaya baslar.

Dogru

Ama toparlanirsa veya tutarsa adi altinda bir transfer hakkimiz olsaydi ndombele’yi degerlendirmek dogru olurdu diye düsünüyorum

Saydigin oyuncular arasinda zaha ve ziyech’in takima ne verecekleri cok önemli milli aradan sonra
O mevkide ne kadar az risk o kadar önemli

Endombele şuan büyük risk yetenekli ama sorunlu. Hiç kimse vs endombele ise endombele tercih edilir elbet, ama normal şartlarda fazlasiyla riskli hamle olur

Ne bekliyorsunuz beyler bu saatten sonra gelecek oyuncu ya hazir degildir ya sakatlik sorunu oldugu icin kadroya giremiyordur ya da gözden düsmüstür takiminda

Son ihtimal ise amrabat gibi yükselmek isteyen ve bonservisi en az 20 milyon olan oyuncular

Orta saha transferi buralara kalmamaliydi

90 kilo olmus diyorlar, form tutana kadar Aralik ayina girmis oluruz. Madem onu alacaktik 1 ay once alinmaliydi. Simdi alinca herkes hakli olarak elestirecek bu transferi. Kimse potansiyelini elestirmiyor gordugum kadariyla, herifin fiziki berbat durumda. Mental olarak da problemli biri.
Kim diyor Ndombele Her zaman hafif kiloluydu. Biri bir resim atsinda gorelim herkes adama obez muamelesi yapiyor. Oliviera zayif cok mu hizli donerken gun Aksam oluyor.

Bu birkaç gün optimist yorumlarini gormek istiyorum bumutum.

Herifler krema yaptı bizi olm. Bunun 1 tık ilerisini tahmin edebilirsin sanirim

Transfer manyağı bir adam değilim reis, ama ndombele Van de beek falan gelirse bizi kandırmış olurlar. Kimsenin de bu isimlere okey olmamasi lazım.

Kim diyor Ndombele Her zaman hafif kiloluydu. Biri bir resim atsinda gorelim herkes adama obez muamelesi yapiyor. Oliviera zayif cok mu hizli donerken gun Aksam oluyor.
Gecenki nobet konusunda duruyor resmi, Tottenham forumundan atildi.

erden timura güvenin beyler

şu antep maçını kazasız belasız atlatalım
pazar pazartesi buraları yakarız muhtemelen

yanlız şaka maka iyi madem avrupa 24 saate kapanacak.. sonra devreye gireceğiz Cuma akşamı ...

kimi alacaksak - gelecek - idman yapacak - takıma alışacak...

inşallah ilk maçımız Bayern deplasmanı olur...0 puan beklediğimiz maç yani.

Geçen sene ligde orta sahadaki fark sayesinde rahat şampiyon olduk. Bu sene bu kadar üstün olacağımızı sanmıyorum.
Torreira - Oliveira
Mertens

Arao - İsmail/Crespo
Zajc

Amir - Gedson
Salih

Pogba diyenler kafayi mi yemis adam aylik 825 bin euro aliyor, arabistandan o kadar teklif geldi gitmedi. Adama en az yillik 30-40 milyon euro verirler simdi gidiyorum dese. Psg yapar daha Pogba gorursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt