Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavsak ingilizler
alın herkesi alın

Çok daha iyisini alacağız algısıyla Fred’i gömdük burada. Ama gelinen noktada patlamış görünüyoruz. Ben plansız olduğumuzu Molde maçlarında anladım. Resmen herşeyi şansa bırakmışız. O barajdan seken goller olmasaydı şu an şampiyonlar ligi kaçmış, elimizde kol gibi kontratlarla kalmıştık. Şansımız yaver gitti de kasayı doldurduk. Şimdi dua edelim de gelecek orta saha takıma cuk otursun.

Pogba dan tek umudum sekiztaşın gomez durumu oda kroniğin kroniğiydi ligi süpürdü gitti pogbanın yaşı ona göre genç daha 1 sezon sağlam katkı verse yeter bize

Şu an orta saha rotasyonumuz... Allah yar ve yardımıcımız olsun.

Torreira - Kerem Demirbay/Oliveira
Ziyech​

Ilk CL maçına 2,5 hafta kaldı… gelecek os ona göre alınsın bir zahmet… Bu arada Ziyech’in lisansı, forma numarası ne oldu yav… kale arkasına mı alındı herif?

Çok daha iyisini alacağız algısıyla Fred’i gömdük burada. Ama gelinen noktada patlamış görünüyoruz. Ben plansız olduğumuzu Molde maçlarında anladım. Resmen herşeyi şansa bırakmışız. O barajdan seken goller olmasaydı şu an şampiyonlar ligi kaçmış, elimizde kol gibi kontratlarla kalmıştık. Şansımız yaver gitti de kasayı doldurduk. Şimdi dua edelim de gelecek orta saha takıma cuk otursun.
Molde'ye karşı alınabilinecek bir kumardı bence - batırma şansı var mıydı , gördük ki vardı. Ben anormal yüklenmiyorum o konuda açıkçası.

Ilk CL maçına 2,5 hafta kaldı… gelecek os ona göre alınsın bir zahmet… Bu arada Ziyech’in lisansı, forma numarası ne oldu yav… kale arkasına mı alındı herif?
Lİsansı çıktı diye biliyorum yav - forma numarası bilmiyorumda. Lisans olayını halletmişlerdi Tete'den önce hatta sanki

Utd beceremesse bu adam ingiltereye gitme hevesinde herhalde - Fulham'da ne yapacaksa...Londra'da yaşamak haricinde Fulham'ın ne artısı olabilir kariyer için.
zaniolo gibi safkan italyan bile aston villaya kosa kosa gitti. allahın arabı ingiltereye kapagı atsa daha ne ister.

Son 4 gün ve bize en az 2 orta saha lazım bakalım neler yaşayacağız

Fredi daha iyisini alacağız diye değil 15 milyon vermek istemediğimiz için almadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt