Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen acil, Galatasaray için çok kritik bir hamle.Adımı N. Dombele olarak revize edelim.
Mamba sizi seviyor ne yaw
kendi kendine lakapta takmış

Molde'ye karşı alınabilinecek bir kumardı bence - batırma şansı var mıydı , gördük ki vardı. Ben anormal yüklenmiyorum o konuda açıkçası.Çok daha iyisini alacağız algısıyla Fred’i gömdük burada. Ama gelinen noktada patlamış görünüyoruz. Ben plansız olduğumuzu Molde maçlarında anladım. Resmen herşeyi şansa bırakmışız. O barajdan seken goller olmasaydı şu an şampiyonlar ligi kaçmış, elimizde kol gibi kontratlarla kalmıştık. Şansımız yaver gitti de kasayı doldurduk. Şimdi dua edelim de gelecek orta saha takıma cuk otursun.
Lİsansı çıktı diye biliyorum yav - forma numarası bilmiyorumda. Lisans olayını halletmişlerdi Tete'den önce hatta sankiIlk CL maçına 2,5 hafta kaldı… gelecek os ona göre alınsın bir zahmet… Bu arada Ziyech’in lisansı, forma numarası ne oldu yav… kale arkasına mı alındı herif?
zaniolo gibi safkan italyan bile aston villaya kosa kosa gitti. allahın arabı ingiltereye kapagı atsa daha ne ister.Utd beceremesse bu adam ingiltereye gitme hevesinde herhalde - Fulham'da ne yapacaksa...Londra'da yaşamak haricinde Fulham'ın ne artısı olabilir kariyer için.
Fredi daha iyisini alacağız diye değil 15 milyon vermek istemediğimiz için almadık.Çok daha iyisini alacağız algısıyla Fred’i gömdük burada. Ama gelinen noktada patlamış görünüyoruz. Ben plansız olduğumuzu Molde maçlarında anladım. Resmen herşeyi şansa bırakmışız. O barajdan seken goller olmasaydı şu an şampiyonlar ligi kaçmış, elimizde kol gibi kontratlarla kalmıştık. Şansımız yaver gitti de kasayı doldurduk. Şimdi dua edelim de gelecek orta saha takıma cuk otursun.