Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
araplar ingiltere sever. italya bir arabın yaşamak isteyecegi yer degil.
orası öylede - yav ne bileyim zaten 30 M gibi rakam geçti - Man Utd uğraşıyor falan filan. Bize sekeceğini sanmıyorum. Daha maaşını konuş o bu şu.

İki takımda harıl harıl 6.5 numara arıyor onun hariç kadrolar böyle olur. Orta saha transferi 2 takımında kaderini belirleyecek.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Transfer
Ziyech - Kerem - Zaha
Icardi

Dzeko
Tadic - Szymanski - Cengiz
Transfer - Fred
Ferdi - Dijiku - Becao - Mert
Livakovic

Rabiot icin Juventus ve United anlasmis 18'milyon euro bonservis + 6 milyon bonus. Annesi menajeri ayni zamanda Unitedi bezdirmis 10 milyon euro dan 4 yillik kontrat istemis ayrica 12 milyon euro imza parasi istemis .
Daha yeni Juventus'la bir yıllık kontrat yapmadı mı

Berkan'ın twite bak sen. Takım okan'a kurulmuş taraftara değil, kerem bir dönem fenerin arka sıra dörtlüsü gibi örgütü kurdu kesin, bu takımda onu yapabilecek tek potansiyel o cin'de var çünkü. Morutana pas atılmaması mobbing yapılması bile onun sularından geliyordu, bizim pacman kerem okan hoca'ya da yer gibi duruyor.

Ekli dosyalar

• images (28).webp
    images (28).webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 50
okanın geç oyuncu değiştirmesi
sadece taraftarda infial yaratmamış belliki futbolcularda tepkili bu olaya

CL
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Dubois
Torreira
Sergio - Transfer*
Ziyech - Icardi - Zaha​

belhadanın kuzeni

yüzünüz kızarır mı sanmam bugün icin

Bu kadar ağır kontratlara girmişken, böyle yıldız isimler almışken kumar oynamak çok riskliydi bence. Şampiyonlar ligine giremediğimiz senaryoda ne Okan hoca kalırdı ne de Zaha, Ziyech gibi adamların bir anlamı kalırdı. Dediğim gibi şans yüzümüze güldü. Nokta atışı transferler ve biraz da zamanla toparlarız umarım.
yo elensen direkt AVL 'den devam ediyordun - realist olarak kura önceside 3üncülük görüp avrupada devam etmek bir çok senaryoda olası hedefti (şimdiki kurada Man Utd ile bence kapışrız) en büyük fark geliri cebe attı kulüp o iyi oldu.

benim takıldığım nokta ileriyi süslüyoruz püslüyoruz iyi güzel hoş ama makinenin mekrezindeki çarkta sıkntı var - bırak elenince hiçe gitmesini oyunumuz içinde dahil olamıyor o ön hat henüz. Trasnferin buraya kalmasını savunmuyorum tabii ki Molde öncesi bile olmalıydı benim görüşümde bir çok trasnfer öncesinde de.

Göreceğiz bakalım. Ben hala 23 saati boşa beklemek yerine varsa uygun profil davranılması kanaatindeyim şu an.

o kadar yangın yaptıgınız adam gerı donmesın mı ıstıyorsunuz
ben yangın falan yapmadım yaw, iyi ki gitti. temmuzda 5,5 teklif geldiğinde satmamak büyük aptallıkmış

sadece kameralar karşısında kendisine hakaret edilmesine karşıyım. istemeyebilirsiniz abi, beğenmeyebilirsiniz. bu size birine hakaret etme hakkı vermiyor. 5 para etmez demek ne demek yaw. bir de divan üyesiymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt