Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Dubois
Torreira
Sergio - Transfer*
Ziyech - Icardi - Zaha​
CL Ekim 2023* (inşallah)

fikstür o kadar kritik ki bu detayı düşününce. Bayern deplasmanı ile Eylül'ü unutmak istiyorum valla

Monaco Inter ve United den Fofana icin gelen teklifleri geri cevirmis. United sevilmis ordek gibi orta saha ariyor kim duserse alacaklar son dakika

Fred bizim karnımızı doyuaracak profil bence değildi...ben üzülmüyorum çok almadığımıza.

fenevle ilgil tek trasnfer konusunda Syzmanski olabilir "alaydık iyiydi" diyebileceğim.

erden timur şeytani ticari zekasını kullanarak 200 bin euroluk kiralık ucretini 250 bin euroya cıkarmıs. genoa baskanının simdi aklı basına gelmistir ama gecmis olsun. erden baskan donunu alır adamın.

Ohhhhhhhhhhhh resmen bir faziadan kurtulduk.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Paul Pogba ile ilgilenmiş, ayrıca sağlık kontrolü yapılmış ama olumsuz bir teşhis konulmuş."

batsuayi fbde kalmıs

onun yerıne gelen arıza tipide postalayacaklarmıs istanbuldan

Burhancan Terzi: "Galatasaray'ın gerçekten Amrabat konusunda masada olduğunu Galatasaray şu an o kadar bonservis bedeli veremez diye düşünürken gelen cevap o şekilde değildi."

Burhancan Terzi: "Galatasaray Amrabat'ı direk Zaniolo'da olduğu gibi bonservisiyle almak istiyor fakat çok zor transfer."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt