Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bence Midtsjö yollanıp alabileceğimiz en iyi orta sahayı aldıktan sonra transferi kapayacağız. Yerli falan kovalanabilir belki tek tük ama sükseli biri alınmaz

Mertens, Oliveira, Dubois gibi isimlere gitseniz iyi olur falan diyeceğiz ama onlar gitmeyecek

Bir de bence Nelsson'un gitme ihtimali var ufak da olsa, Boey'i bırakacağımızı sanmıyorum

İlk üst düzey orta saha alınacak diyen kimdi? Ona çok pis söveceğim

Takıma sınıf atlatacak bir 8 almak zorunda yönetim

En kötü 6 no alıp Torreira'yı öne atıp devam edeceğiz

Resmi olan kap. Fabrizio’nun yazdığı duyumdur bence El altından vermişlerdir onu bilemeyiz tabi. İlla Fred’i de almalıydık demiyorum ama 2.5 hafta sonra şampiyonlar ligi maçına çıkacağız ve elimizde Torreira hariç güvenebileceğimiz adam yok henüz. Umarım hazır bir adam getirebiliriz.
Bonusları bildirmemişlerdir ama neticede fabrizo bu işin piri bazen kıllık haraketler yapsa da 15'e aldılar yani neticede.

manunun bu ffp olayı doğru mu

eksi 140milyonda adamlar bu sezon

Sizce kaç ortasaha alacağız ? Berkan midsjo gitti

Ndombele gelirse super olur

Jorginho olsaydi iyi olurduda neyse iyi geceler

Burhancan Terzi: "Muhtemelen yarın 01:00'den sonra daha çok netleşecektir son durum Amrabat için zorlanacak Partey gündem Lokongo'yu söyledim bakalım hangisi olacak ama durum bu şekilde."

Oyuncu kendide yetersiz oldugunu biliyor
Buyuk takim stresi dedikleri bu iste hep iyi faydali oynamak zorundasin
Ben 300.000 euro aliyorum neden bu stresi cekeyim gider orta sira takiminda oynarim diyen oyuncuda hic bir zaman seviye atlayamaz genoa uygun yer seneye Alanya geri alir kariyerini alanya antalya semalarinda tamamlar

Suc Berkanda degil ona 4 milyon yatirip Galatasaray a transfer edende
Ne yaprsa yapsın küfrü hak etmez

€4m o zamanın kuruyla verildi yani aslında o kadar pahalı bir transfer değildi. Ayrıca maaşı o kadar düşüktü ki bence bonservisin bir tık fazla olması normaldi. Rol oyuncusu olarak da faydalandık ve şampiyonlukta katkısı oldu, daha ne olsun

Yolu bahtı açık olsun diyelim. Adam Anadolu orta sıra kulübüne gitmedi, Serie A'ya gitti
İş yapar mı Amrabat Jr.
gerçi evet ben hep ileri top taşıma diyorumda Torreira'a bir şey olursa o tarafa kaymada önemli baya
Planlama açısından 4 ayak üstüne düşmüş oluyoruz

Ben de top taşıyon o.s istiyodum ama Berkan'ın gitmesiyle Torreira'ya bir şey olan senaryoda büyük sıkıntıya giriyoruz. Kontenjan da kalmadı

Hiç düşünmem şu kadroyu kurardım.

Muslera(1)
Boey(2) - S.Ramos(3) - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira(4) - Amrabat(5)
Ziyech(6) - Kerem - Zaha(7)
Icardi(8)

Günay
Dubois(9) - Kaan A - Emin B - Angelino(10)
Salih Özcan - Breivik(11)
Tete(12) - Mertens(13) - Barış
Bakambu(14)

Ulan transfer sezonunun başında ilk ismi geçen orta saha oyuncusu Tielemans'tı. Lakin transfer dönemi bitecek. Ortada hâlâ orta saha transferi yok. İş son günlere kalmışken üstüne bir de kurada Bayern ve Manu çektik. Günler Y gibi geçiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt