Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.909
- 5.439
- 2.493
Çok para istemiş olabilirler...Molde deki çocuk ne oldu yattı mı o transfer?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok para istemiş olabilirler...Molde deki çocuk ne oldu yattı mı o transfer?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nelsson'dan gelen parayı Amrabat'a gömdük, gayet güzelce gömdük. Oliveira'yı da bonservis bedeli olmadan yollayıp maaşından kurtulduk. Salih Özcan'ı da kiralık + zorunlu opsiyonla çektik.Nelsson ve Oliveira nereye gitti rtaş. Bi de Salih Özcan'ı hangi şartlarda aldık
MusleraKoyamazsın, kadronu yaz Angelino varken bana 3 yerli yaz.![]()

Fred için bonvervisi geçtim 4.5 maaşı kaptı fb'den. Torreira'dan iki kat fazla maaş mı alacaktı yani bu adam. Tabi ki vermemeliydik o kadar. 5 yıllık sözleşme 4.5 milyon maaş çok çok uçuk bir sözleşme. Bonservisi de 5-6 olsa neyse, bonuslar ile 15.Resmi olan kap. Fabrizio’nun yazdığı duyumdur bence El altından vermişlerdir onu bilemeyiz tabi. İlla Fred’i de almalıydık demiyorum ama 2.5 hafta sonra şampiyonlar ligi maçına çıkacağız ve elimizde Torreira hariç güvenebileceğimiz adam yok henüz. Umarım hazır bir adam getirebiliriz.
Kaan ve Apo yan yana oldu mu pek iyi anılarımız yok ama sen bilirsin. Bu kadro 3 atar 2 yer diyorsan iyi ama 3 gol atma ihtimali %1 bile değil.Muslera
Boey Kaan apo angelino
Torreira amrabat
ziyech
zaha icardi kerem
![]()
son gun cornelius haberleri cıkmıstıBenzetmek gibi olmasın Abdurrahim Albayraklı bir transfer sezon gibi. Koca yaz bir forvet alamamış Eren Derdiyok'a kalmıştık. Son gece transfri kapattık diye mesaj atmışlardı.

Kaanı bende 11 oynatmam 3 yerli ile kadro kurabilmek için koydum sadeceKaan ve Apo yan yana oldu mu pek iyi anılarımız yok ama sen bilirsin. Bu kadro 3 atar 2 yer diyorsan iyi ama 3 gol atma ihtimali %1 bile değil.
farklı çözümünü hoca bulmak zorunda.Bölümün ismi neydi?
Amrabat gelirse Oliveira gönderip Van de Beek hamlesine olumsuz bakmam.Ziyech Van de Beek Amrabat uyumlu bir 3lu olacaklar gibime geliyor