Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi olan kap. Fabrizio’nun yazdığı duyumdur bence El altından vermişlerdir onu bilemeyiz tabi. İlla Fred’i de almalıydık demiyorum ama 2.5 hafta sonra şampiyonlar ligi maçına çıkacağız ve elimizde Torreira hariç güvenebileceğimiz adam yok henüz. Umarım hazır bir adam getirebiliriz.
fener ne zaman bonusları bildirdi ki 15 bonservis 5 yıllık sözleşme 5 minyon euroda maaş ile alınan adamı ben istemem.

İsimden bağımsız alacağımız adam mutlaka hazır olmalı. Ziyech veya Zaha gibi bekleyemeyiz.
bu zamandan sonra hazır adamı anca biz gibiler satar dua edelim icardi gibi kaliteli hazır olmayan çıksın karşımıza

Hiç düşünmem şu kadroyu kurardım.

Muslera(1)
Boey(2) - S.Ramos(3) - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira(4) - Amrabat(5)
Ziyech(6) - Kerem - Zaha(7)
Icardi(8)

Günay
Dubois(9) - Kaan A - Emin B - Angelino(10)
Salih Özcan - Breivik(11)
Tete(12) - Mertens(13) - Barış
Bakambu(14)
Çünkü düşünsen sola angelino girerdi :asd:

Ulan transfer sezonunun başında ilk ismi geçen orta saha oyuncusu Tielemans'tı. Lakin transfer dönemi bitecek. Ortada orta saha transferi yok. İş son günlere kalmışken üstüne bir de kurada Bayern ve Manu çektik. Günler Y gibi geçiyor.
ustune fb ve bjk de tur atladı. neyse ki adsnin elenmesi kucuk bir teselli oldu.

Muslera(1)
Torreira(4) - Amrabat(5)
Icardi(8)

Günay
Bakambu(14)
4 hücumcuyla bu maçlara çıkmak intihar bence. Kerem yerine Sergio daha mantıklı.

1119.gif

Ohhhhhhh güzel haberle akıyor. Önce Pogba şimdi Wijnadum sırada umarım Ndombele olur o da nereye giderse gitsin.

gallagher alalım en azından. chelsea’nin kadrosu çok kalabalık . palmer aldılar en son orta sahaya. zahaylada çok iyi anlaşıyorlar faydalı olur

Abi Partey hem cinsel tacizci, hem Arsenal'e geldiğinden beri tek tük sakatlıklarla boğuşan biri, hem Afrika doğumlu ve 30'u devirmiş biri (yani minimum 30'u devirmiş), hem Arsenal'in ana planının parçası olan bir oyuncu, hem son transferini yapacağı için dünya maaşı olacak, hem de Arsenal'in minimum bonservis beklentisi €25m seviyelerindeydi Juventus istediği zaman. AFCON var bi de

Neresinden tutsan elde kalıyor

Ha adam aktif en iyi ön liberolardan biri bence. Rodri Kimmich Rice Partey dörtlüsü geçen sezonun en iyi DM'leriydi dünya futbolunda. Süper transfer olur o açıdan. Fener'e giderse büyük sıkıntı, ama bize gelmeleri konusunda da tereddütlerim çok

Ulan transfer sezonunun başında ilk ismi geçen orta saha oyuncusu Tielemans'tı. Lakin transfer dönemi bitecek. Ortada hâlâ orta saha transferi yok. İş son günlere kalmışken üstüne bir de kurada Bayern ve Manu çektik. Günler Y gibi geçiyor.
Benzetmek gibi olmasın Abdurrahim Albayraklı bir transfer sezon gibi. Koca yaz bir forvet alamamış Eren Derdiyok'a kalmıştık. Son gece transfri kapattık diye mesaj atmışlardı.

Muslera(1)
Torreira(4) - Amrabat(5)
Icardi(8)

Günay
Bakambu(14)
Nelsson ve Oliveira nereye gitti rtaş. Bi de Salih Özcan'ı hangi şartlarda aldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt