- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
Yokndidi mi şimdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yokndidi mi şimdi?
iyi almamışız bunu skandal
rivayete göre fb denemiş şansını fiyat bile telafuz edilmemiş bize hiç gelmeyin boşuna demiş kulübü
Belhanda mi sampiyon edecekti bizi ? Şerefsizîn tekiydi belhanda topcu haric herseye benziyordu. Ben kendisinin komisyon transferi oldugunu dusunuyorum.Mustafa Cengiz sırf Terim şampiyonluk yaşamasın diye kadro dışı bıraktı Belhanda'yı.1 şampiyonluğumuzu yemiştir o adam
Burada oyuncunun kalitesi değil takıma uygunluğu tartışılmalı. Benim yorumum içinse ben bok atmıyorum, aradığımız profil gibi durmadığını söylüyorum ve forumlardaki fikirleri paylaşıyorum. Kendi fikrim yok ama iyi çıkmasını isterim tabii.Leicesterlılar geçen sene herkese bok atıyordu, geçen sene Boey ayrılsa siz de bok atıyordunuz. MM ayrıldı Fransa’da coşuyor siz yine bok atıyordunuz.
Hikaye anlatmayın burada, Ndidi düne kadar Kante’nin ikamesiydi herkes hayrandı. Bugün düşmüştür de adam ilk 11 oynuyor gol asist yapıyor ama çoğu hayatında maçını izlememiş GSC bok atıyor yine. Bilgi yok fikirler arşa değecek kadar.
1 golle kaçtı şampiyonluk. Belhanda olsa elbette ki olumlu etki edecekti.Belhanda mi sampiyon edecekti bizi ? Şerefsizîn tekiydi belhanda topcu haric herseye benziyordu. Ben kendisinin komisyon transferi oldugunu dusunuyorum.
onu beğenmem bunu beğenmem
gsc'ye etebo gibi adamlar müstehak
Adam Gs için hastalandı öldü.hataları elbette oldu ama Başkan olarak kulübünün şampiyonluğunu baltalamakla itham etmek hiç hoş değil.Mustafa Cengiz sırf Terim şampiyonluk yaşamasın diye kadro dışı bıraktı Belhanda'yı.1 şampiyonluğumuzu yemiştir o adam
Ndidi elbet bir takım eksiklerimizi giderir ama Okan hocanın bahsettiği profille hiç alakasi yok 2 tane orta saha mi gelecek acaba ?
+ bakambuNdidinin bir de afrika kupasi olayi var bunu da göz ardi etmemek lazim
Ziyech ve zaha da gidecekler sanirim