Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndidi formdayken EPL'nin en iyi kesicilerinden biriydi. Top kullanımı tartışılır. 8/10 istiyoruzdan Ndidi'ye nasıl geldik onu da anlamadım. Bence herkesin kafası karışık.

Leicesterlılar geçen sene herkese bok atıyordu, geçen sene Boey ayrılsa siz de bok atıyordunuz. MM ayrıldı Fransa’da coşuyor siz yine bok atıyordunuz.

Hikaye anlatmayın burada, Ndidi düne kadar Kante’nin ikamesiydi herkes hayrandı. Bugün düşmüştür de adam ilk 11 oynuyor gol asist yapıyor ama çoğu hayatında maçını izlememiş GSC bok atıyor yine. Bilgi yok fikirler arşa değecek kadar.

Belcika dan cikmis oyuncular dan zarar gelmez

Genk te cok iyi oldugu icin ingiltere’ye transfer oldu dogal olarak kacirmadilar firsati

Daha yasi da 26

Adam Gs için hastalandı öldü.hataları elbette oldu ama Başkan olarak kulübünün şampiyonluğunu baltalamakla itham etmek hiç hoş değil.
Galatasarayda bunlar var dostum
Sen takımını düşünüyorsan, 8 numarasını, her maç banko oynayan adamını saha zeminini eleştirdi diye kadro dışı bırakmaz, uygun bir yol bulursun

Burada oyuncunun kalitesi değil takıma uygunluğu tartışılmalı. Benim yorumum içinse ben bok atmıyorum, aradığımız profil gibi durmadığını söylüyorum ve forumlardaki fikirleri paylaşıyorum. Kendi fikrim yok ama iyi çıkmasını isterim tabii.

Erden Timur o bölgeye dinamik birini alacağımızı söylemişti, bu oyuncunun dinamizmiyle ilgili soru işaretlerim var. Ha Icardi'de de vardı mahcup etti. Bok atmak ile bu çekinceleri dile getirmek bambaşka şeyler bence.
Doğru, başka şeyler. Mesaj sana hitap etmiyor o halde.

Dinamizm konusunda bir şey demem ama eskiden dinamikti.

Galatasarayda bunlar var dostum
Sen takımını düşünüyorsan, 8 numarasını, her maç banko oynayan adamını saha zeminini eleştirdi diye kadro dışı bırakmaz, uygun bir yol bulursun
Evet Gslı olup başarı gelmesin diye zihniyet var camiada ancak başkan düzeyinde böyle bir düşünce olamaz.Belhanda taraftara küfür ettiği gün ilişkisi kesilmeliydi.sadece sebebi ve zamanı yanlıştı.

Eğer ilmek ilmek işlenmiş, hayal edemeyeceğimiz oyuncuların geldiği müthiş bir final olmayacaksa (şu anki havaya bakılırsa olmayacak gibi) bu en son güne ana transferleri bırakma işini bu sezon son defa göreceğiz diye umuyorum.

Erden başkan da vazgeçmiştir. Hem ligde kaos yaşamaktan hem de ŞL'den olmaktan ucuz kurtulduk.

1 golle kaçtı şampiyonluk. Belhanda olsa elbette ki olumlu etki edecekti.
Bu durumda sorunun cevabı, evet belhanda şampiyon yapacaktı
Herkes suclu tek terim sucsuz ölmüs adamda suc ariyorlar saka gibi.
Sezon icinde alanya rize, hatay,ankaragucu,konya,karagumruk,kasimpasaya mehmet cengizmi yenildi o mu kurdu kadroyu? Yok belhanda bir gol atsaymis mis da
Terim aldirdigî cop topculari sura yazsak bir nobet konusu daha acmak zorunda kaliriz sen ne anlatiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt