Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.546
- 49.500
- 3.018
iyi almamışız bunu skandal
Al Ahli Kessie Mahrez Firmino falan ile nasıl 5-1 yenilebilir yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi almamışız bunu skandal
Leicesterlılar geçen sene herkese bok atıyordu, geçen sene Boey ayrılsa siz de bok atıyordunuz. MM ayrıldı Fransa’da coşuyor siz yine bok atıyordunuz.
Hikaye anlatmayın burada, Ndidi düne kadar Kante’nin ikamesiydi herkes hayrandı. Bugün düşmüştür de adam ilk 11 oynuyor gol asist yapıyor ama çoğu hayatında maçını izlememiş GSC bok atıyor yine. Bilgi yok fikirler arşa değecek kadar.
Galatasarayda bunlar var dostumAdam Gs için hastalandı öldü.hataları elbette oldu ama Başkan olarak kulübünün şampiyonluğunu baltalamakla itham etmek hiç hoş değil.
Hepsi de iyi ve turnuvada bayagi ilerleyebilecek ülkelerde oynuyor+ bakambu
Doğru, başka şeyler. Mesaj sana hitap etmiyor o halde.Burada oyuncunun kalitesi değil takıma uygunluğu tartışılmalı. Benim yorumum içinse ben bok atmıyorum, aradığımız profil gibi durmadığını söylüyorum ve forumlardaki fikirleri paylaşıyorum. Kendi fikrim yok ama iyi çıkmasını isterim tabii.
Erden Timur o bölgeye dinamik birini alacağımızı söylemişti, bu oyuncunun dinamizmiyle ilgili soru işaretlerim var. Ha Icardi'de de vardı mahcup etti. Bok atmak ile bu çekinceleri dile getirmek bambaşka şeyler bence.
onu beğenmem bunu beğenmem
gsc'ye etebo gibi adamlar müstehak
keşke bakambu yerine mostafa kalaydı
Evet Gslı olup başarı gelmesin diye zihniyet var camiada ancak başkan düzeyinde böyle bir düşünce olamaz.Belhanda taraftara küfür ettiği gün ilişkisi kesilmeliydi.sadece sebebi ve zamanı yanlıştı.Galatasarayda bunlar var dostum
Sen takımını düşünüyorsan, 8 numarasını, her maç banko oynayan adamını saha zeminini eleştirdi diye kadro dışı bırakmaz, uygun bir yol bulursun
Ayıp yaMustafa Cengiz sırf Terim şampiyonluk yaşamasın diye kadro dışı bıraktı Belhanda'yı.1 şampiyonluğumuzu yemiştir o adam
Diagne kadar katkı vermemiş adamı övüyorlar şaka gibi.Oynamak istemeyen adamı tutmak neden ? Adam kampa bile gelmek istememis, o şekilde tiksinmis buradan, hala Mustafa lafları duymak bana garip geliyor
Herkes suclu tek terim sucsuz ölmüs adamda suc ariyorlar saka gibi.1 golle kaçtı şampiyonluk. Belhanda olsa elbette ki olumlu etki edecekti.
Bu durumda sorunun cevabı, evet belhanda şampiyon yapacaktı