Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz sırf Terim şampiyonluk yaşamasın diye kadro dışı bıraktı Belhanda'yı.1 şampiyonluğumuzu yemiştir o adam

Eyüp Aydın analizini izledim Orhan Uluca’nın. Çok potansiyelli biri olduğunu alabilirsek iyi bir transfer olacağını söyledi.

IMG_6988.png

Ndidi için benim adıma konuşmaya tek değer konu diz problemi gibi duruyor. Futbolcuların başına gelebilecek en kötü işlerden biri.

İyi oyuncu ama kronik diz sakatlığı problemi varsa 6-7’den fazla para bayılmalı mıyız çok sanmıyorum.

Leicesterlılar geçen sene herkese bok atıyordu, geçen sene Boey ayrılsa siz de bok atıyordunuz. MM ayrıldı Fransa’da coşuyor siz yine bok atıyordunuz.

Hikaye anlatmayın burada, Ndidi düne kadar Kante’nin ikamesiydi herkes hayrandı. Bugün düşmüştür de adam ilk 11 oynuyor gol asist yapıyor ama çoğu hayatında maçını izlememiş GSC bok atıyor yine. Bilgi yok fikirler arşa değecek kadar.
Burada oyuncunun kalitesi değil takıma uygunluğu tartışılmalı. Benim yorumum içinse ben bok atmıyorum, aradığımız profil gibi durmadığını söylüyorum ve forumlardaki fikirleri paylaşıyorum. Kendi fikrim yok ama iyi çıkmasını isterim tabii.

Erden Timur o bölgeye dinamik birini alacağımızı söylemişti, bu oyuncunun dinamizmiyle ilgili soru işaretlerim var. Ha Icardi'de de vardı mahcup etti. Bok atmak ile bu çekinceleri dile getirmek bambaşka şeyler bence.

Ndidi elbet bir takım eksiklerimizi giderir ama Okan hocanın bahsettiği profille hiç alakasi yok 2 tane orta saha mi gelecek acaba ?

Ndidi 26 yaşında diye 15-20 gömersek yanılabiliriz ciddi biçimde.

Ndidinin bir de afrika kupasi olayi var bunu da göz ardi etmemek lazim

Ziyech ve zaha da gidecekler sanirim

Mustafa Cengiz sırf Terim şampiyonluk yaşamasın diye kadro dışı bıraktı Belhanda'yı.1 şampiyonluğumuzu yemiştir o adam
Adam Gs için hastalandı öldü.hataları elbette oldu ama Başkan olarak kulübünün şampiyonluğunu baltalamakla itham etmek hiç hoş değil.

Ciddi ciddi almicaklar mi lan yoksa orta saha yok olamaz o kadar da değildir diye umuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt