Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 18.072
- 11.897
- 1.473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombele > McKennieŞu Amerikalı çocuk McKennie vardı, bari onu çekseydik opsiyonlu kiralık
yanlız hakikaten Khepren'miş (3ününde sadece fix skills videolarına bakıyorum) adam dikine giriyor yav. Benim arzuladığım ortasaha bu tip şu an açıkçası - yaş 22 ...Sacha Boey'e de fransadan kanka olur ...baya win-win çıkar - oynatmamışlar gibide duruyor.Yüksek bonservis verilecekse Khepren Thuram'ı alırım. Şampiyonlar liginde elek olmamak için ise Amrabat. Hojbjerg'i beğenen biri değilim.
Saul'a da okeyim.
Oliverada giderse 3 ortasaha gelirHe elde kalan son 8nr da gönderelim 4-1-5 taktigiyle oynayalim maclari
Baba rahmanAmrabat --> fulham
Palhinha--> bayern
biz?
He elde kalan son 8nr da gönderelim 4-1-5 taktigiyle oynayalim maclari
bi 24 saat daha mı bekleyecegiz şimdi
Beyler harbi soruyom transfer işini bu kadar mı kafaya takıyosunuz yavBu 2-3 gun 3 aydan uzun gelir simdi bize
Ya dayı sen niye böylesin. İcardi, torreira Avrupalının gözünde değeri olmayan heriflerde bak şimdi o adamlarla yarışacaksın. Birini italyadan da deliler gibi istiyorlar.en öncelikli transferini yapmak için avrupada transferin kapanmasını beklemek zorunda kalan takım kendine avrupa takımıyız buyuk takımız falan demesin.
1 i becerdik de 3tane alacagiz öylemi? Sergiodan kötulerini alabilirsin mesela pogba, van de beek, dombele
Daha 1 tane gelmiyor yav ne 3u
Lan biraakBeyler harbi soruyom transfer işini bu kadar mı kafaya takıyosunuz yavŞampiyonlar Ligi kozu var elbet 1'i alınır.Biraz tadını çıkarın ne güzel Şampiyonlar Ligi'ndeyiz.Grup her ne kadar zor olsa da biz Galatasaray'ız kadromuz da güzel..
He elde kalan son 8nr da gönderelim 4-1-5 taktigiyle oynayalim maclari
Valla amacimiz ne hic anlamadim, midstjö berkan. Orta saha kalmadiberkanı 250 bin euroya kiralık veren futbol aklından her seyi beklerim