Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence tartışmasız sakatlık geçmişi olmayan bir 8 alınıp geçen seneki mata kontenjanı pogbaya ayırılabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muhabirlerin de bir cacık bildiği yok
Önce cl katılımı bekleniyor dediler, tutmadı sonra kuraya göre dediler tutmadı, sonra Avrupa transfer döneminin bitmesi diyorlar, salla babam salla.
Erden başkandan bilgi çıkmıyor anlaşılan. Geçen sezon son ana beklemeye değdi. Umarım bu sefer de değer. Büyük risk alınıyor.

Amrabat DK'nın en iyi ön liberolarından biri idi. Müthiş oynamıştı, ama kulüp performansıyla ilgili bir şey bilmiyorum. Amrabat iyi isim ama saf 6 numara olduğunu unutmamak gerekiyor. Yani Amrabat demek Toreira 'nın 8 no ya kayması demek. Planları oyun kurgularını ona göre düşünmek lazım.

Amrabat DK'nın en iyi ön liberolarından biri idi. Müthiş oynamıştı, ama kulüp performansıyla ilgili bir şey bilmiyorum. Amrabat iyi isim ama saf 6 numara olduğunu unutmamak gerekiyor. Yani Amrabat demek Toreira 'nın 8 no ya kayması demek. Planları oyun kurgularını ona göre düşünmek lazım.
Aynen, bizimkiler amrabatın 8 değil tam bi 6 no olduğunun farkındadırlar umarım. Gerçi bu saatten sonra 2 ayağı ve en az 1 gözü olan her oyuncuya fitim.

Amrabat ve breivik direkt katkı alacağımız oyuncular bu güm gelse yarın sahaya atarsın o tip adamlar

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Amrabat Torreira
Tete Breivik Kerem
İcardi

Ligde direkt maça başlar bu kadro

Beni en çok rahatsız eden şey, sanki takımdaşlıktan uzaklaştık gibi görüntü vermemiz

Ortalıkta dolaşan para muhabbetlerinden duyulan rahatsızlık, ne bilim futbolcuların okanı yetersiz bulduğu, yapılan transferlerin takım içinde huzuru kaçırdığı, yerlilerin gitmek istemesi gibi söylentiler (ki bazıları doğru) takımdaşlığı bitirdi mi acaba

O bittiyse veya kırıldıysa geçmiş ola. Kralını alsan cacık olmaz

Hayvanoglu hayvan 8 numara araken hayvanoglu hayvan 6 numaramı alıyoruz şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt