- 25 Ocak 2010
- 53.467
- 39.155
- 3.923
Transfer haberlerinin havada uçuşacağı 1 gün olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence tartışmasız sakatlık geçmişi olmayan bir 8 alınıp geçen seneki mata kontenjanı pogbaya ayırılabilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğru söylüyorserdar kelleci dinliyorum
bayern münih çok kötü diyor allah kahretmesin bjknin rekorunu kıracaz
Aynen, bizimkiler amrabatın 8 değil tam bi 6 no olduğunun farkındadırlar umarım. Gerçi bu saatten sonra 2 ayağı ve en az 1 gözü olan her oyuncuya fitim.Amrabat DK'nın en iyi ön liberolarından biri idi. Müthiş oynamıştı, ama kulüp performansıyla ilgili bir şey bilmiyorum. Amrabat iyi isim ama saf 6 numara olduğunu unutmamak gerekiyor. Yani Amrabat demek Toreira 'nın 8 no ya kayması demek. Planları oyun kurgularını ona göre düşünmek lazım.
Kimmiş o hayvanHayvanoglu hayvan 8 numara araken hayvanoglu hayvan 6 numaramı alıyoruz şimdi
Amrabat diyolarKimmiş o hayvan
Geçen sene bizi Gomis ve İcardi şampiyon yaptıGeçen sene ligde orta sahadaki fark sayesinde rahat şampiyon olduk. Bu sene bu kadar üstün olacağımızı sanmıyorum.
Torreira - Oliveira
Mertens
Arao - İsmail/Crespo
Zajc
Amir - Gedson
Salih
Çok iyi oynayarak şampiyon oldukGeçen sene bizi Gomis ve İcardi şampiyon yaptı
Orta saha filan hikaye
Çoğu maç 1 farkla bitti
Ikına sıkına şampiyon olduk
FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bayernin kötü hali bizim bu halimize 5-6 atar, iyi hali ne olur Allah bilir.Doğru söylüyor
Bayern kötü
Bizim hazır olmamıza bakar herşey
FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen seneki mata kontenjanı nedir?Bence tartışmasız sakatlık geçmişi olmayan bir 8 alınıp geçen seneki mata kontenjanı pogbaya ayırılabilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi