Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.387
- 9.376
- 2.018
Son gün kimse iyi oyuncusunu vermez, örnek ama karşıdan iyi oyuncu almayı bekliyoruz.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son gün kimse iyi oyuncusunu vermez, örnek ama karşıdan iyi oyuncu almayı bekliyoruz.
Güzel bilgi... Ambrabat için saat 12 yı bekleyeceğiz. İtalyan şoparları daha erken bitiriyor.
kadroda düşünmedikleri oyuncuysa verir. as 11 oyuncusunu daha iyisini almadan kimse satmaz.Son gün kimse iyi oyuncusunu vermez, örnek ama karşıdan iyi oyuncu almayı bekliyoruz.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hoca zaten tilemansta şah ünvanını kazanmıştıParedes de bu tanıma uymuyordu 2 ay bekledik..Raşit muhabbetinden sonra hoca gozumde tier 5 oldu

Bir şeyler eksik ama ne bilemedim. Kamp mı yoksa teknik dokunuş mu eksik? Ne oynadığımızı pek bilmiyor gibiyiz
Ben sadece iyi oynamadık ve 14 maç tek fark ile kazanıldı sözüne istinaden yazdım bunları. Tek eksiğimiz 11 kişi ile kapanan defansları çok zor açıyoruz. Onu da dünya üzerindeki her takım zor yapıyor. Oynamak isteyen takımın bize karşı şansı çok az bu ligde geçen seneyi baz alırsak.Eee bi zahmet verilerde üstte olalım renktaş
Kaldı ki ana fikir olan orta saha olayına dokunmadan mesaj atmışsın
Eline ve emeğine sağlık öncelikle
Ama fikrimin arkasındayım orta sahamız çok zayıf ve oyun olarak yetersiz kalıyor
Bu kapsamda güçlü bir oyunumuz var diyemeyiz
Ayrıca Okan Buruk'a destek olayında da zaten başlığında mevcut mesajlarım duruyor
Destekliyorum ama kafa yapısının değişmesi gerektiğini söylüyorum
FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gs gibi bi takımda daha ne bekliyosunuz kalite olarak gerçekten çok ilginçEksikler
- Fizik olarak hazır değiliz
- Teknik ekip dokunuşu da istediğimiz seviyede değil
- Herşeyden önemlisi futbolcu kalitesi olarak eksiğiz
Sonuç
- Transfer ve zamanla toparlama evresi
Gs gibi bi takımda daha ne bekliyosunuz kalite olarak gerçekten çok ilginç
manu rezil oynuyor, haklilar.Acsin Molde macini izlesin biraz rahatlar.
manu rezil oynuyor, haklilar.
Ben sadece iyi oynamadık ve 14 maç tek fark ile kazanıldı sözüne istinaden yazdım bunları. Tek eksiğimiz 11 kişi ile kapanan defansları çok zor açıyoruz. Onu da dünya üzerindeki her takım zor yapıyor. Oynamak isteyen takımın bize karşı şansı çok az bu ligde geçen seneyi baz alırsak.
Orta sahaya da değindim ama yeterince fazla değinmedim. Sergio nun son zamanlardaki düşük performansı bizi çok etkiledi evet. Şu anda da görüntü aynı şekilde. Kimse orta saha alınmasın demiyor zaten.
Manu molde kadar oynayamaz. Buraya yazıyorum. Manu yu kimse 11 kişi yarı sahaya çekip alan savunmasını bu kadar düzgün yaptırıp kontraya bu şekilde çıkmasını sağlayamaz.sen hiç moldeye karşı oynayan gsyi izledinmi