- 30 Ağustos 2009
- 30.526
- 20.710
- 2.763
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki hocam bu adanademirspor neden iyi mücadele ediyor bir hucum plani var gibi hissettiriyor aynı şekilde fenerbahce de bu ligde tamam çok uçuyor kaçıyor değiller ama bir oyun planları var gibi bizim kizdigimiz bir planımız yok gibi orta saha eksikliği de zaten onunla alakalı sistemsizlik ile alakalı torrera oliviera var mitso Berkan vardı şimdi Kerem demirbay geldi hala aynı sıkıntı oraya kimi alsak olmayacak gibi.
Okan hoca yapmaz bunu. Kendi kendine dalga geçiyor şampiyon olduktan sonra ayrılan ilk adam oldum furyayı başlattım diye. Yine kendi açıklamalarında var. İşlerin iyi gitmediği her an topun ağzında olduğunu bildiğini minvalinde.karşı çıkıyorsunuz, bana mobning uyguluyorsunuz, dediklerim gıcığınıza gidiyor hepsini biliyorum
ama şuan bu durumda olmamızın tek suçlusu
okan hocanın oynatamadığı futbol
ruhumuzu emdi sahada izlediklerimiz
yapamadığı işi yüzünden herkes kötü oldu
yönetim fıtbolcular filan
göreceksiniz biraz daha kötü gitsin taraftarda suçlu olacak
sizin yüzünüzden oldu diyecek bu adam
suçu kendinde bulmayacak
ben şampiyon yaptım siz bozdunuz diyecek
hepsini yaşadık bu ülkede hepsini
Omar Gs de
Benden önce patlatmışsın espriyi.Omar h.o
Etkiler ilk zamanlar ama sonra düzelir bence. Ziyech onu toparlar.Berkanin gidisi Boeyin performansini etkiler mi
yerli oyuncu kalitesinden bahsediyor herhalde. yabancılarda 1-2 oyuncu hariç kalite eksikliği görmüyorum şahsen.Gs gibi bi takımda daha ne bekliyosunuz kalite olarak gerçekten çok ilginç
güreşçi amrabayanorvecli cocuk ve guresci amrabayin kardesi geldi mi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi