Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.493
- 104.333
- 5.238
yönetim üzülmeyelim diye transferi kapattık demiyor. böyle umut vererek daha fazla gün mutlu olmamızı sağlıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mavi kart mevzusu Demirbay'da devreye girdi. Koray Günter %100 yerli sayiliyorsa alalim.Kaan artık ortasaha yedeği hayrına İtalyadan Koray Günter’i de alın bu akşam yedek yok yerli düzgün
Fb ile aynı oyunculara kaldık, ndidi, dombele, jorginho bunlardan birini biz birini onlar alacak heralde.Ndidi geleceğine, Kaan oynasın daha iyi. yada Berkanı niye yolladınız. Ndidi nedir aga dalga mı geçiyolar bizimle. Para var şamp ligi var herbişi var kala kala Ndidiye mi kaldık.
sence gapadık mıyönetim üzülmeyelim diye transferi kapattık demiyor. böyle umut vererek daha fazla gün mutlu olmamızı sağlıyorlar.
Afrikalılarda 2 3 yaş falan da oynamıyor.Kafadan 8 10 yaş küçülterek iteliyorlarmış.Herifler kağıt üstünde 30 olmadan bitiyorlar.Defansif bir orta sahaya fit idim ancak Ndidi fazla tek yönlü bir oyuncu değil mi? Luyindama ne kadar 94'lüyse Ndidi de o kadar 96'lıdır bu arada.Pek olumlu değilim olası maliyetini de düşünerek.
Bukadar beklentinin karşılığı bu adam mı ? Onu demek istiyorum.Forum yeterli buluyor. Başına bela aldın dostum
Seçimini o kuraldan daha önce yaptığı için ve daha önce yerli olarak oynadığı için sayılıyor Mesut gibiMavi kart mevzusu Demirbay'da devreye girdi. Koray Günter %100 yerli sayiliyorsa alalim.
Bir de diz sakatlığı muhabbeti huylandırdı beni. Luyindama EPL yapabilecekken bir diz sakatlığına kariyer bitirdi.Afrikalılarda 2 3 yaş falan da oynamıyor.Kafadan 8 10 yaş küçülterek iteliyorlarmış.Herifler kağıt üstünde 30 olmadan bitiyorlar.
gapadıksence gapadık mı
Üstat tek maçı ve pozisyonu kriter almak doğru olmaz gibi. Özellikle de rakip İngiltere 4. ligindeyse.Ağır ve yaşlı Etebo vari adama bak çizgiye inip orta atıyo
O halde vakit kaybetmeden alalim.Seçimini o kuraldan daha önce yaptığı için ve daha önce yerli olarak oynadığı için sayılıyor Mesut gibi
Galasevgisi İtalya demesine rağmen geceden beri İtalyadan hiç oyuncu ismi düşmedi. Düşenler İtalyadakinin ismi düşmesin diye yem mi acaba?