Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi muhasebe yapalım;

Muslera, mertens, demirbay gitti

Mertens 50 maç oynadı
Demirbay 30-35

Yerlerine kimse gelmedi bir de üstüne barış gidiyor

Yedek gücümüz zaten yoktu şimdi Berkan ve kaana kaldık ortasahada

Stoperde arda dışında yedek yok

Sol kanat yok

Ofansif ortasaha bir tek sara ve arasıra yunusu deniyoruz

As kalecimiz yok

105 m euro harcadık ve kadro geçen seneden bariz geride. Eldekileri tutup rotasyonu güçlendiririz diye bekliyordum ama yedekten sokacak kimse kalmadı. Helal olsun vallahi

Petrovic iki ay önce 30'a gitmiş. Sen Lammens'e 25 vermeyi şimdi kabul ettiysen kendi düşen ağlamaz

3 yıldır tek sol stoperle oynuyoruz, oraya bir tane adam alman lazım

Orta sahada Kerem ve Mertens gitti, sen iki adamın yerine de kimseyi almadın. Gündoğar ve Çalhanoğlu hazır kıtada beklerken hiç bir bok yapmıyorsun.

Zaniolo gittiğine göre senin bir kanat alman lazım
Barış'ı da son gün sattıysan 2 kanat lazım

Bir telefona boyun eğecek adam Galatasaray'ın artık başkanlığını Y A P A M A Z.

Eskiden liste dışı bi dünya yabancı yerli oyuncu olurdu boşaltamazdık kadroyu, bu sefer yazacak adam kalmadı son gün. Ömrü hayatımda böyle bir rezillik görmedim.

Su an taraftarin %95 i falan fenerin islerini onemseyerek delirmis halde.

Bu hatayi yapmayin. Oradaki isler cok baska, rakiplerini pasifize edip cekilmeye zorlayarak koltukta kalma icin goz karartma.

Buna alet olarak tepki arttirin o corbada tuzu oluyor. 20 yabancili, sonsuz maas butceli, hangi duzen hangi isme emanet edilerek is yapacaklari daha belli degil. (Muhtemelen tamamen kontrol ve manipule edebilecekleri birini koyacaklar).

Ve CİLDİRACAKLAR isler ters giderse. Ciddi cinnetten falan bahsediyorum. Cunku hepsi an itibariyle bizim taraftarin cildirmasiyle beraber depresiften AvL kupasi aldigini sanan ruh halindeler.

Yonetim tepkiniz kendi tepkiniz olsun, fener yuzunden olmasin.

Bi muhasebe yapalım;

Muslera, mertens, demirbay gitti

Mertens 50 maç oynadı
Demirbay 30-35

Yerlerine kimse gelmedi bir de üstüne barış gidiyor

Yedek gücümüz zaten yoktu şimdi Berkan ve kaana kaldık ortasahada

Stoperde arda dışında yedek yok

Sol kanat yok

Ofansif ortasaha bir tek sara ve arasıra yunusu deniyoruz

As kalecimiz yok

105 m euro harcadık ve kadro geçen seneden bariz geride. Eldekileri tutup rotasyonu güçlendiririz diye bekliyordum ama yedekten sokacak kimse kalmadı. Helal olsun vallahi
Şunu düşman düşmana yapmaz bu arada çok fazla oldu lan böyle de der cidden helal olsun bunu başarmak çok büyük iş.

Cok fazla negatiflik var. Fener’in transferlerinin tamamini biz alsaydik; onlarda sadece Osimhen, Sane ve Singo’yu alsaydi memnun olur muydunuz ? Sadece saglam bir kaleci bile alinsa gayet iyi bir transfer sezonu bana gore.
Hiç öyle düşünmüyorum. Sanchez ve lemina sakatlandı diyelim ki sakatlığa yakın isimler, birden kadro gücü 2 seviye azalır

Nazar değmesin topçulara, kemik isimlerden 2 kişi sakatlansa yamalı bohçaya döner kadro, kim nerede oynuyor anlayamaz hale geliriz
Knk değmemeye değmesinde o isler öyle yürümüyor maalesef bilim ışıgında. Bunlar sakatlanacakta, kart görüp cezalı durumada düşecek.

1 Osimhen
2 Sane
3 Torreira
4 Sanchez
5 Sara
6 Singo
7 Icardi
8 Lemina
9 Jakobs
10 Sallai
11
12
13
14

Başka yabancı da yok takımda

Son üçünün ne vereceği de belli değil. İdeal kadroda 3'ü de yedek hatta. Bu kadar az yabancıyla başarılı olma şansın yok. Yerli de almadın

Ortasaha yedeği olarak kaan ve berkana güvenilmesini anlayamıyorum. Berkan anadolu takımlarında bile 11 oyuncusu zor olur, biz güvenip kadroda tutuyoruz

1 Osimhen
2 Sane
3 Torreira
4 Sanchez
5 Sara
6 Singo
7 Icardi
8 Lemina
9 Jakobs
10 Sallai
11
12
13
14

Başka yabancı da yok takımda

Son üçünün ne vereceği de belli değil. İdeal kadroda 3'ü de yedek hatta. Bu kadar az yabancıyla başarılı olma şansın yok. Yerli de almadın
Milli takım aralarını sevmiyoruz ama bu sene bol bol ara gelsin diye bekleyeceğiz bence

Ederson ve Assensio o maliyetler için çok yaşlılar. Koç'a seçim kazandırabilir ancak kupa kazandıramazlar.

Bize de transfer lazım mutlaka, ancak her zaman son saatlerde iyi oyuncular getirdik.

Yarın gece hareketli geçecek buralar. Saat 19.05de Kap falan. Negatif havayı bırakalım.

Hayri conta'nin en büyük kulübe geldim demesinde tutarlilik yok, en serefli kulübe geldim demesinde hic yok. Neyse ne hali varsa görsün, bizden giitigi gün zaten alakamiz bitmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt