Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakibin 07-08de senden fersah fersah iyi kadro da kurmuştu ellerine verdik geçiniz. Nzonzi-Serili zamanda da aynı boku biz yaptık.Kadro uyumu+ taktik becerisi+ güncel oyuncu form durumu dinamiklerini hesaba katmadan anca kağıt üstünde şu şampiyon olur diyebilirsin. Gerisi tiriviri.

Fb nin 4 topçusu çapraz goturse ne bok olacak mesela futbol icinde olan şeyler. Keza bizim içinde öyle. O yüzden geçiniz bu işleri. Eksik miyiz eksiğiz evet

Bu tartışmanızdan bağımsıız ve FB'nin kadrosundan çekindiğimden falan da değil. Transferleri de çok umrumda değil... Hele şampiyonlar falan hiç demiyorum... Ancak şu anki kadrolarda 4 çaprazı sanki FB bizden daha rahat tolere eder gibi duruyor... Çünkü kadro bizden iyi veya kötü tartışılır AMA bizden daha derin olduğu kesin ve üstelik CL oynamayacaklar yani..

Yalniz acik ve net olan birsey var. Okan hoca gercekten Ilkay ve Hakan'i istemiyor. Hakan'in bonservisi 10-15 civarina bitiririz sozunu gercek varsayiyorum.

Cok ilginc bir sekilde Icardi'ye cok guveniyor ve bunu anlamak cok zor. Icardi profesyonel olsa su an formda olmasa bile en azindan fiziksel olarak fit olurdu.

O aradigin 10 numara rolunu Ilkay Icardi'den 10 kat iyi oynar.

Hakan'da kadro genisligi acisindan iyi bir hamle olur. Sonucta Berkan ve Kaan'i kurtartici veya tutucu olarak oyuna sokmazsin.

Gercekten Okan hocada bir akil tutulmasi var.

20 dk uyuyakalmisim rüyada Jankattan Casillas çıkar mi diye yazan bir renktas gördüm sövüp ceza aldım.

Ben iyi değilim ya hafızamdan futbolu silin

City'nin Donnarumma için zamanı daraldı varımızı yoğumuzu koymalıyız ortaya

Sezonu 3 transferle kapamayız diye düşünüyorum

Kadro derinliği diye bir şey yok ki, adeta sıfır

Kadroda 2 adam olmayınca 3-4 kişinin yeri birden değişiyor

Aynen öyle...

Barış kaldı ama hala surat yapıyor ve formsuz, Sara sakat, Davinson cezalı... Icardi hala obez... CL'de Liverpool maçına çıkıyoruz. Bir kadro yapın gözünüzü seveyim...

Yalniz acik ve net olan birsey var. Okan hoca gercekten Ilkay ve Hakan'i istemiyor. Hakan'in bonservisi 10-15 civarina bitiririz sozunu gercek varsayiyorum.

Cok ilginc bir sekilde Icardi'ye cok guveniyor ve bunu anlamak cok zor. Icardi profesyonel olsa su an formda olmasa bile en azindan fiziksel olarak fit olurdu.

O aradigin 10 numara rolunu Ilkay Icardi'den 10 kat iyi oynar.

Hakan'da kadro genisligi acisindan iyi bir hamle olur. Sonucta Berkan ve Kaan'i kurtartici veya tutucu olarak oyuna sokmazsin.

Gercekten Okan hocada bir akil tutulmasi var.
Yav abi yapmayın etmeyin Ali yigit ile ps de Maç atsa orda bile belli sayısal orta saha eksiklik olduğu. Bunu yapması için aptal olması lazım

Singo onlardan daha fazla oynayabilir ellbette de kaç mevkide oynayacak... Arda Ünyay sence CL'de Davinson olmasa ilk 11 çıkarabilecek kadar güvenilir bir seviyede mi... Sallai'yi CL'de sağ bekte ister misin, yoksa yine Kaan mı oynasın yine Singo'yu stopere çekmek zorunda kalırsan...

Demirbay'ın faydalı olup olmaması değil mevzu... Geçen sene orta sahada Torreira-Lemina yerine ilk soktuğun adam Demirbay veya Mertens oluyordu (Sara varsa geriye çekerek) çünkü Berkan-Kaan rotasyonda daha gerideydi... Sane orta saha oynamıyor, ofansif orta saha oynayabilir ama hem Mertens gibi değil hem de zaten kanatta da adam kısıtlı onu nasıl oraya çekelim... Bu orta saha CL-lig beraber nasıl dönecek 1 ay sonra?

Onun için mevki mevki yazdım. Bana mevki mevki cevap ver. Orta sahan geçen senekinden güçlü mü? Stoper rotasyonun Singo'yu sağ bek oynatırsan geçen seneden güçlü mü? Singo stoper oynarsa sağ bekin geçen seneden farkı kalıyor mu? Santrafor hattın geçen seneden güçlü mü?

Ek olarak, bu takımın kadro derinliği geçen sezon EL ve ligi beraber götürmekte zorlanan kadronun derinliğinden iyi mi?
Bence Avrupa icin orta Saha gecen seneye kiyasla daha guclu cunku gecen sene Lemina yoktu. Ben orta sahaya bir takviye yapilacagini tahmin ediyorum.
Baris, Sane, Yunus ve Sallai kanat rotasyonu icin yeterli.
Sanchez oynamazsa onun yerine Singo oynar, Singo yerine de Sallai oynar; cok ideal degil bu ama idare eder.
Bana gore en buyuk sorun Icardi; o fizikle oynamasi yarardan cok zarar olur.

Kadroda 20 kişi zar zor çıkıyor alternatifsiz bir kadromuz var koca transfer sezonunu 3 isimle bitirmemiz skandal olur bu kadar para harcanan bir sezonda kadroyu genişletemedik alınan oyunculara lafım yok nokta atışı transferler

Romano hıyari fbliler ile cityliler sabah erken uyansinlar demiş donnarumma /ederson olayi için

yusufu ve zanioloyu da saymazsak 10 yabancımız var 1 kaleci alsak son saat
11 yabancı
4 gurbetçimiz var
3 türkiyeden yetişmiş türk
3 altyapı

21 oyuncu bildireceğiz yani

bravo tebrikler yönetime

Bence Avrupa icin orta Saha gecen seneye kiyasla daha guclu cunku gecen sene Lemina yoktu. Ben orta sahaya bir takviye yapilacagini tahmin ediyorum.
Baris, Sane, Yunus ve Sallai kanat rotasyonu icin yeterli.
Sanchez oynamazsa onun yerine Singo oynar, Singo yerine de Sallai oynar; cok ideal degil bu ama idare eder.
Bana gore en buyuk sorun Icardi; o fizikle oynamasi yarardan cok zarar olur.

Buyur sadece Davinson yok diye sağ bekin geçen sene EL'deki sağ bek performansı hiç iç açıcı olmayan Sallai sağ bek oldu... Sence artık sağ bekliği CL seviyesinde oynayacak kadar öğrendi mi... Çok ideal değil demenden belli aslında ki öğrenmedi ama biliyorsun ki Davinson yerine Arda/Kaan/Metehan'dan biri oynarsa daha da kötü olacak... Mecbur kadroyu bozup Singo'yu oraya çekiyorsun...

Çok şükür orta sahadaki eksiği kabul ettin ama sadece kaleci gelse bile "gayet iyi" bir transfer sezonu olduğunu söylemiştin, demek orta sahadaki eksiklik "gayet iyi" olmasına engel değil, ilginç...

Icardi'nin fiziğinden dolayı santraforda sıkıntı yaşayabileceğimizi de kabul ettin... Barış gidip yerine çok iyi bir kanat gelse bile o oyuncu santrafor oynayamıyorsa bu büyük sıkıntı değil mi "gayet iyi" transfer dönemi için...

Barış'ı saymadan kanat rotasyonuna iyi diyemiyorsun, sence giderse onun yerini dolduracak seviyede biri gelir mi 2 gün içinde... Barış kalırsa eski Barış olacak mı o da muamma aslında da...

Peki sence tüm talip olduğumuz iyi kaleciler ya tamamen yattı ya da çok zora girmiş gibiyken "gayet iyi" transfer dönemi koşulun olan "sağlam kaleci" gelecek mi 2 gün içinde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt