Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 aydır bir kaleci alamayan adamların Lookman'ı alabileceğine nasıl inanabiliyorsunuz?

Ben size olacağı söyleyeyim, Uğurcan' ı sağlam bir kazıkla bize kitlerler, Barış gider. Hakan ve/veya İlkay gelmez, belki sol stopere Beraldo kiralanır, orta saha ve kanata da iki tane Cuesta bulur getirirler, transferi kapatırlar.

Ha, ne olur sene sonunda Galatasaray yine şampiyon olur ama CL' de 8 maçın sonunda evimize kesin döneriz.

25-30 lari gözden cikardigimiz,4 milyon maasla ikna etmege calistigimiz herif

belcika milli takiminin 4 kisilik kaleci havuzunda yok

1756716084616.webp

Galatasaray'a kaç tane bu kariyerde kaleci geldi ki
Şu an alacağımız çok iyi kaleci kalmadı zaten son gün kimse as adamını bırakmaz kolay kolay, Onana değişik bir kaleci özgüveni gelirse inanılmaz oynayabiliyor. Kaleciye 30-40 milyon vereceğime kiralık falan Onanayı denerdim ben. Barış gidecek gibi kanat- bek ve orta saha lazım bunları nasıl alacağız bilmiyorum.

Diogo Costa'ya 20 teklifimizi dünyada sadece Manu taraftarı yedi, biz 30 verelim alalım madem diye gaza geldiler.

Sadece alay konusu olduk iş bilmezler sayesinde. Listede delireceğimiz isimler varmış. Courtois'i de eklersin böyle listeye, çok basit.

Yönetimin balonu patladi.Tüm kamuflajlar indi.Gardi olmasa oyuncu ikna edemez.Gsnin hakkini koruyacak yönetici yok.Okan burugu uyaracak kimse yok.Teknik ekibe kimse alinmaz sonra avrupada başari beklerler.

Inter fiyat kırmış, Hakan Ç. bunların anasına bir kötülük mü yaptı? Niye almıyorlar bu çocuğu?

Lammens icin 3 milyon euro'dan senelik 4 milyona cikariz gun icinde.

Zalewski transferi akillara geliyor.

Şu an alacağımız çok iyi kaleci kalmadı zaten son gün kimse as adamını bırakmaz kolay kolay, Onana değişik bir kaleci özgüveni gelirse inanılmaz oynayabiliyor. Kaleciye 30-40 milyon vereceğime kiralık falan Onanayı denerdim ben. Barış gidecek gibi kanat- bek ve orta saha lazım bunları nasıl alacağız bilmiyorum.
Manchester lanetli bir kulüp bir süredir oradaki baskıyı kaldıramamış olabilir bizde de baskı olacak özellikle Şampiyonlar Ligi'nde hataya yer yok ama verdiğimiz sevgi ve tutku adamın mentalini toparlıyor Onana da buna çok yatkın bir isim gibi görünüyor

Almayın Lammens filan

Gidip Safonov'u alın kafi

Esas orta saha yok ulan

Kanat yok ulan

Bunları alın

Çıldırtmayın adamı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sürpriz bir kaleci gelebilir gibi duruyor biraz da panik transferi olacak ama

Sadece hissiyat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt