Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.407
- 16.047
- 2.498
Lammens maalesef EPL yapar gibi United/Villaonlar da lammensi alır![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lammens maalesef EPL yapar gibi United/Villaonlar da lammensi alır![]()
Gitti zaten bu saatten sonra formamızı giyemezBaris Alper de giderse iyice kotu duruma duseriz.
Barışı da satıp yerini dolduramazlarsa şamp. kesin gider
Şu an alacağımız çok iyi kaleci kalmadı zaten son gün kimse as adamını bırakmaz kolay kolay, Onana değişik bir kaleci özgüveni gelirse inanılmaz oynayabiliyor. Kaleciye 30-40 milyon vereceğime kiralık falan Onanayı denerdim ben. Barış gidecek gibi kanat- bek ve orta saha lazım bunları nasıl alacağız bilmiyorum.Galatasaray'a kaç tane bu kariyerde kaleci geldi ki
Bu bedellere göre onana 11. sırada alsak mı napsak?
Rodri bitmiş kemal abi herif daha dikiş tutmazAbi "Bari Diogo Costa'yi alin" demek Bisuma'dan eli bos dönüp "Bari Rodri'yi alin" demek ile ayni degil mi
Manchester lanetli bir kulüp bir süredir oradaki baskıyı kaldıramamış olabilir bizde de baskı olacak özellikle Şampiyonlar Ligi'nde hataya yer yok ama verdiğimiz sevgi ve tutku adamın mentalini toparlıyor Onana da buna çok yatkın bir isim gibi görünüyorŞu an alacağımız çok iyi kaleci kalmadı zaten son gün kimse as adamını bırakmaz kolay kolay, Onana değişik bir kaleci özgüveni gelirse inanılmaz oynayabiliyor. Kaleciye 30-40 milyon vereceğime kiralık falan Onanayı denerdim ben. Barış gidecek gibi kanat- bek ve orta saha lazım bunları nasıl alacağız bilmiyorum.
Etihad‘da Berkan Kutlu vs RodriRodri bitmiş kemal abi herif daha dikiş tutmaz