Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.954
- 11.269
- 1.838
bu ne?Onana ugurcani cebinden cikarir aga. Ugurcan kim? Ne gibi basarisi var? 25 milyon euromu verilir buna?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ne?Onana ugurcani cebinden cikarir aga. Ugurcan kim? Ne gibi basarisi var? 25 milyon euromu verilir buna?
Onu mallik yapmadan once yonetim dusunecekti. Bu kulubun parasi, kendi paralari olsa harcasinlar derim. Takimi iflasa goturuyorlar.Heee, 150 milyon bonservis harcanılan sezonda as kalecisiz CL maçı oynayalım.
Kaleciye verecekleri bonstan hakana biraz daha çıksınlar, yok mu 33-34 yaşında hradecky gibi bi kalevi kiralayakhakanı almamak şerefsizlik olur bu dkdan sonra
Onanaya'da para vermem - uğrucan'a da para vermem.Onana ugurcani cebinden cikarir aga. Ugurcan kim? Ne gibi basarisi var? 25 milyon euromu verilir buna?
Onana ajax ile harikalar yaratiyordu son zamanlarda iki hata yapti diye kötü olduSokayım onanaya… Günay de bari…
ever gerçekOha ciddi mi bu![]()
Bizim Manu ilenyaptığımız maçı da mı izlemedin? Nesi iyi onananın?Oynamayı bi ben mi istiyorum adı geçen çoğu kaleciden iyi instagram videolarından gömülüypr adam yav
Adam kendince haklı.Her maç maksimum 1 gol atan takımın kazanması için iyi kaleci lazım. Biz maç başına minimum 3 gol attığımız halde çoğumuzu Günay kesmiyor.Yav 2 tane galibiyet aldı diye tekkenin de götü kalkmışgeçen sene geldiğinde ağlıyordun düzeltemeyiz diye 1 aya falan takımla birlikte görevini tamamlayıp yatışa geçeceksin fener maçını bekliyorsun sadece.