Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan+İlkay'a fitim Barış Alper'i tutmak kaydıyla! Eğrisi doğrusuna denk gelmiş olur. Paraya bakamayız artık bu saatten sonra, kumar oynadık ve kaybettik.

ts taraftarin ugurcani rehin almalari baya sacma aslinda

ama bu sefer destekliyorum

Günay'dan ne fazlası var dediğiniz Uğurcan Muslera'dan sonra yıllardır ligin en iyi performans veren ve hatta TS ile şampiyonluk dahi yaşamış bir isim. Baskının ne olduğunu da bilerek geliyor. Günay onun yaşındayken Anadolu'da oradan oraya gidip duruyordu. GS ile totalde 10 maç üste üste çıkmamış adamı Buffon yapıp Uğurcan'a İsmail Çipe muamelesi filan yapmak komik.
Kimse İsmail çipe muamelesi yapmıyor o para etmez diyor… ilk çıktığında ismi herkes ok demişti 25 + lar çıkınca istemez olduk…

Şimdi burada Uğurcan güzelleyenler dan dun diktiği her top taca gittiğinde hiç homurdanmasınlar. Vasat bir kaleci, fazlası değil. Neyse artık, hayırlı olsun diyeceğiz yapacak bir şey kalmadı.

Bir kez daha söylüyorum. Avrupa’da doğru düzgün maçı olmayan Uğurcan’a 25 verip Hakan Çalhanoğlu gibi Avrupa’da sayısız maça çıkıp 2 ŞL finali oynamış adamı almayan aptaldır, gerizekalıdır.
Reis bumallığı niye yapıyoz, uğurcana bu kadsr verene kadar çalhanoğlunu al demir gibi ortasaha ve hücum hattı yap

oluyorsa hayırlı olsun
muslera 2020'de ayağını kırdığından beri ligin en iyi kalecisi uğurcan

1756756367665.webp

Bir kez daha söylüyorum. Avrupa’da doğru düzgün maçı olmayan Uğurcan’a 25 verip Hakan Çalhanoğlu gibi Avrupa’da sayısız maça çıkıp 2 ŞL finali oynamış adamı almayan aptaldır, gerizekalıdır.
Alın laaaa şu adamı

Alınnnnnnnnn

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt