- 23 Ocak 2019
- 25.763
- 33.474
- 2.273
Öyleyim bir süredirkayseride misin arasım sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyleyim bir süredirkayseride misin arasım sen
Kavukcu taş koyuyormuş transfereBir kez daha söylüyorum. Avrupa’da doğru düzgün maçı olmayan Uğurcan’a 25 verip Hakan Çalhanoğlu gibi Avrupa’da sayısız maça çıkıp 2 ŞL finali oynamış adamı almayan aptaldır, gerizekalıdır.
Kimse İsmail çipe muamelesi yapmıyor o para etmez diyor… ilk çıktığında ismi herkes ok demişti 25 + lar çıkınca istemez olduk…Günay'dan ne fazlası var dediğiniz Uğurcan Muslera'dan sonra yıllardır ligin en iyi performans veren ve hatta TS ile şampiyonluk dahi yaşamış bir isim. Baskının ne olduğunu da bilerek geliyor. Günay onun yaşındayken Anadolu'da oradan oraya gidip duruyordu. GS ile totalde 10 maç üste üste çıkmamış adamı Buffon yapıp Uğurcan'a İsmail Çipe muamelesi filan yapmak komik.
Reis bumallığı niye yapıyoz, uğurcana bu kadsr verene kadar çalhanoğlunu al demir gibi ortasaha ve hücum hattı yapBir kez daha söylüyorum. Avrupa’da doğru düzgün maçı olmayan Uğurcan’a 25 verip Hakan Çalhanoğlu gibi Avrupa’da sayısız maça çıkıp 2 ŞL finali oynamış adamı almayan aptaldır, gerizekalıdır.
Alın laaaa şu adamıBir kez daha söylüyorum. Avrupa’da doğru düzgün maçı olmayan Uğurcan’a 25 verip Hakan Çalhanoğlu gibi Avrupa’da sayısız maça çıkıp 2 ŞL finali oynamış adamı almayan aptaldır, gerizekalıdır.
Kolbastı oynar dağılırlartesistekiler napıyor şuan