Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inşallah acıklanmaz
1756757352477.webp

Martinez gelmek istemedi muhtemelen yada anormal bir yıllık istedi, diğer alternatiflerde olmayınca Uğurcana kalmışız belli ki. Okan buruk transfer konusunda ciddi sıkıntılı maalesef ortalama profilde bize gelebilecek bir adamı bulamıyoruz, aşırı maliyetli adamların peşindeyiz hep. Bu zaten sürdürülebilir değil.

Bayern oluyoruz diyorsak ki rakiplerin kaptanını bile almaya başlamalıyız o kadar eder mi etmez ama transfer döneminin sonuna kalırsan bazı bedeller ödersin.

Günün sonunda psikolojik olarak bir bakmışız fenerde, beşiktaş'da sözleşme uzatmayıp sözleşme sonunda bize koşa koşa gelen oyuncularda olur.

Sara ve Torreira formayı garanti görmemeli. Buna inanıyorum artık.

Klüp bunlar gidene kadar faaliyetlerini durdursa keşke.İnsanın gözüne soka soka rezil ediyorlar insanları.

eğer soylenildigi gibi 30 milyon verdiysek bunu muhtemelen yonetimimizdeki is adamlarının trabzon yönetimindeki is adamlari ile baska bir ilişkiler ağının diyetidir

bu kadar ağır konuşuyorum
Yok ya takasları da para gibi sayiyorlar. Atıyorum 24m euro + kutucu (6 m euro) = 30m euro

hakan 4.5 u kabul ettiyse gerekirse 20 verip indirmek lazım

Maaşı az diye mi almadık? Yoksa Toulouse kaleci transferini yetiştiremediği için mi iptal oldu?
Yazdım yukarılarda

Dursun baştan beri Uğurcan istiyor, Ederson mevzusunda da o yüzden çingene pazarlığı yaptılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt