Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 az bence seneye yükseltiriz maaşl

Uğurcan'a o kadar para verilir mi verilmez mi tartışılır umarım aldığını fazlasını verir fakat yerli kaleci demek aynı zamanda aidiyet, takım içi arkadaşlık aynı zamanda yabancı hakkını önde kullanmak demek maaşı yüksek değilse karşı değilim 20 m euro + 2.5 m euro maaş ideal olur.

Son yıllarda iyi yerli futbolcular sayesinde şampiyonluğu taşıyoruz Barış gidiyorsa Uğurcan + Hakan + İlkay gayet ideal olacak.
kafayi yemissiniz

IMG_9051.webp

Ederson 15 bonservis 7 maaş 3 seneden 36m Euroluk paket.

Uğurcan ile aynı oluyor üstelik Uğurcan yerli.

2 yerli kaleci demek ligde hücum rahatlığı demek.
Ya Gökhan, şu kadroya Hakan+İlkay eklenince U18'den bir kaleci ile sal lige zaten şampiyon olur.

Şampiyonlar ligi gelirleri Playoff Osimhen parası bırakıyor , 16'lar Osimhen + Sane'nin parasını.

Bu arada Uğurcan ile derdim yok TS'ye verilen 33 milyon ile deridm var.

donnarumma parasına uğurcan çakır aldılar resmen

aralıksız küfür
Ugurcani savunmuyorum ama donnaruman12-15 maas istiyordu... Bir an panik atak gecirdim 33+ 6maad gorunce de

25(gene fazla) + 2.5 cok fark var .

Bu isinde yaz basindan beri dursun hedefe kitlenmis gibi duruyor. Uyuz olmaya katlanarak devam ediyorum

edersondan çok daha iyi bir kaleci aldık kimse farkında değil , ederson livakovadan bile daha kötü durumda

Dursun özbek naptı netti ugurcanı getirdi, ederson işini bu yuzden yokuşa sürdü demekki. Hayırlı olsun bu saatten sonra desteklemek düşer. Transferin sonuna geldiğimiz için alınabilecek en iyi kaleciyi aldık bence.

Bankalar birliğinden öyle kolay çıkılacağı mı sandınız? İsviçre mi lan burası?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt