Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.765
- 4.997
- 673
cuestaaa kapppp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye kalkacağını düşünüyorum.Yabancı sınırı kalkacaksa değer valla, elimizi kolumuzu bağlayacak sınırı 30m sıkarak kaldırmış olacağız
kafayi yemissinizUğurcan'a o kadar para verilir mi verilmez mi tartışılır umarım aldığını fazlasını verir fakat yerli kaleci demek aynı zamanda aidiyet, takım içi arkadaşlık aynı zamanda yabancı hakkını önde kullanmak demek maaşı yüksek değilse karşı değilim 20 m euro + 2.5 m euro maaş ideal olur.
Son yıllarda iyi yerli futbolcular sayesinde şampiyonluğu taşıyoruz Barış gidiyorsa Uğurcan + Hakan + İlkay gayet ideal olacak.
barış tek kuruş almamalı o tavrı ile defolsunKaleciye 3 veriyorsan forvete en az 4-5 vermen lazım.
Kalsaydı 120 vereceklerdi. TLUğur lazyodan kac para aliyor ki biz 3 veriyoruz ???
Ya Gökhan, şu kadroya Hakan+İlkay eklenince U18'den bir kaleci ile sal lige zaten şampiyon olur.Ederson 15 bonservis 7 maaş 3 seneden 36m Euroluk paket.
Uğurcan ile aynı oluyor üstelik Uğurcan yerli.
2 yerli kaleci demek ligde hücum rahatlığı demek.
Ugurcani savunmuyorum ama donnaruman12-15 maas istiyordu... Bir an panik atak gecirdim 33+ 6maad gorunce dedonnarumma parasına uğurcan çakır aldılar resmen
aralıksız küfür
Biri 3 diyor baskasi da 5-6Maaş 2,5 sa Uğurcan totalde daha ucuz oluyor
Uğurcan'a +1 skor yazdım bravo aslan.
Floryanın %10u gittiBu Uğurcan olayı tarihimizin en büyük skandallarından biri. Resmen Trabzon'a para aktarın emri gelmiş. Başka açıklaması yok bu rakamların.