Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akanki yi İnter kiralamış.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı oyuncu için kontenjan açmayı beklerken öyle bir açtık ki kontenjanı :D

Ederson'u almaliydik.

Ugurcan Ederson'dan daha pahali olamaz bu gezegende.
Ederson'un son sezonundan kesit yapmışlar, herif Onana vari goller yemiş, kurtarışları bile sıkıntılı. Bu adam 32 yaşına 10 gün önce girdi. Bir kaleci için hiçbir şey. Yani demek ki psikolojik bir çöküş içerisinde. Pep'in oyununa yeryüzündeki en uygun adam. Sence de bu adamdan bir anda yok fiyata vazgeçip yerine 2 tane kaleci alıyorlarsa bir problem yok mu bu işte? Hadi City zengin olduğu için en iyisini istiyor diyelim. E PL'den de teklif almamış?
Velhasıl kelam, Uğurcan $'dan bağımsız net bir şekilde Ederson'dan daha iyi kaleci anlık performans olarak. Ben zaten en başta Petrovic, Tzolakis Lammens istemiştim. Uğurcan fiyatına hepsini alırdık istesek Haziran başında ama demek ki Dursun en başından beri Uğurcan'ı planlamış ki hep çingene pazarlığı yaptık 3 ay boyunca herkesle. Yani iyi girdi ama iyi kaleci aldık günün sonunda.

25 verilmişse son düzlükte kabul edilebilir.

Yedeği olmayan Günay la bütün sezon geçiremezdik.

Evet Uğurcan 15'e gelseydi keşke ama son düzlüğe kaldık...
O da bizimkilerin iş bilmezliği ara transfer sezonunda yazmıştım, Muslera sezon sonu gidecek şimdiden kaleci bulmaları lazım diye :asd:

Bize 6 milyona geliyordu, dun acikladim ben o kismi. Fener daha fazla verdi ama bize gelseydi o maasi almayacakti. Biz bonservis konusunda City ile anlasamadik ama Ugurcan'dan daha azina Fener'e gitti simdi
Haziranda ederson diyenlere kaleciye bu paralar verilir mi diye alintiliyordun. Şartlar ve zaman fikirleri nasil da değişiyor.

Uğurcan için 15 milyon avro bonservis, 3 milyon avro maaş olsa temiz iş diyebilirdim, çünkü yerli statüsünde. 30 milyon avro bonservis, 6 milyon avro maaş gibi bir saçmalık varsa rahat 2 sene söverim. Yoktur öyle bir şey umarım.
abi o bonservisle maaş yalandır

Transfer işi bitmiş değil yarın enteresan şekilde 2-3 yabancı alabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt