Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.237
- 9.287
- 2.018
Akanki yi İnter kiralamış.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bonservis maastan dolayı yüksek benceBence yok ama bunlar son gune kaldi diye sasirmis olabilirler
3 milyona gore yazmadim az once yukarida 6 milyon euro denildi.Maliyete total olarak bakarsak:
Ederson 13 bonservis +9*4=36, 49 m. avro
Uğurcan:25 bonservis +3*4=12, 37 m. avro+bonus
Yine daha ucuz ve 3 yaş daha genç-Türkiye'den yetişmiş oyuncu.
Önümüz kış Alim ne yapacağızResmen söğüşlemişler bizi Azizim. Donumuzu bile almışlar.
Ederson'un son sezonundan kesit yapmışlar, herif Onana vari goller yemiş, kurtarışları bile sıkıntılı. Bu adam 32 yaşına 10 gün önce girdi. Bir kaleci için hiçbir şey. Yani demek ki psikolojik bir çöküş içerisinde. Pep'in oyununa yeryüzündeki en uygun adam. Sence de bu adamdan bir anda yok fiyata vazgeçip yerine 2 tane kaleci alıyorlarsa bir problem yok mu bu işte? Hadi City zengin olduğu için en iyisini istiyor diyelim. E PL'den de teklif almamış?Ederson'u almaliydik.
Ugurcan Ederson'dan daha pahali olamaz bu gezegende.
Donnaruma 15 milyon maaş istedi bonservisle iş bitmiyor Uğurcan 3 milyon Euro'ya oynayacak artık bizim oyuncumuz desteklemek düşerdonnarumma parasına uğurcan çakır aldılar resmen
aralıksız küfür
O da bizimkilerin iş bilmezliği ara transfer sezonunda yazmıştım, Muslera sezon sonu gidecek şimdiden kaleci bulmaları lazım diye25 verilmişse son düzlükte kabul edilebilir.
Yedeği olmayan Günay la bütün sezon geçiremezdik.
Evet Uğurcan 15'e gelseydi keşke ama son düzlüğe kaldık...

Haziranda ederson diyenlere kaleciye bu paralar verilir mi diye alintiliyordun. Şartlar ve zaman fikirleri nasil da değişiyor.Bize 6 milyona geliyordu, dun acikladim ben o kismi. Fener daha fazla verdi ama bize gelseydi o maasi almayacakti. Biz bonservis konusunda City ile anlasamadik ama Ugurcan'dan daha azina Fener'e gitti simdi
abi o bonservisle maaş yalandırUğurcan için 15 milyon avro bonservis, 3 milyon avro maaş olsa temiz iş diyebilirdim, çünkü yerli statüsünde. 30 milyon avro bonservis, 6 milyon avro maaş gibi bir saçmalık varsa rahat 2 sene söverim. Yoktur öyle bir şey umarım.
Berke ve Uğurcan'ı karşılaştırmakta ne bileyim biraz komik. Onun dışında Berke'nin ana avrat küfrü var takıma yine onun dışında bize bonservisi 10-12 milyon civarıydı onunda yani 5-6 değil.Berkeyi alaydiniz madem ulan adamin ugurcandan ne eksigi vardi
Artik destekleyecegiz.
Kalmış bir gün, belki CLye yazmadan kullanabiliriz 11 Eylüle doğru.