- 18 Mayıs 2011
- 53.514
- 57.518
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Loftus-Cheek ve gbamin geldi direk aklıma
reis pek takmıyor gibi bir ruh hali var. tesislere yakın kalanlar calısmaları pek sallamadıgını falan yazmıştıSon dönemini bilmiyorum tamamen mi bitik o herif o fizik kalitenin %10 u ile normalde burayı yok eder.
Okan'i ilk nevzat soyledi sonra diğerleri girmeye basladi haberiburuk konusunda ilk o soyledi
City desen İlkay olabilir- bide aklıma Kyle Walker geliyor ama walker mümkün değil yav sanmam.Ndombele, lo celso
1.5-1.8 arasına okey der mi
İlkay da mümkün değil. Walkerı saymaya gerek yok zaten Ütopik bir hayalden başka bir şey olmaz.City desen İlkay olabilir- bide aklıma Kyle Walker geliyor ama walker mümkün değil yav sanmam.
Ndombele olabilirde tottenhamdan kim varki başka - lo celso bilmiyorum bakayım
Neden mümkün degil?İlkay da mümkün değil. Walkerı saymaya gerek yok zaten Ütopik bir hayalden başka bir şey olmaz.
1.5-1.8 arasına okey der mi
Adam city ile mucize bir son 20 dakika oynadı şampiyon yaptı bırakmazlar.Neden mümkün degil?
Yav ilkay gelir mi renktas. Nerden cikardiniz bunuCity desen İlkay olabilir- bide aklıma Kyle Walker geliyor ama walker mümkün değil yav sanmam.
Ndombele olabilirde tottenhamdan kim varki başka - lo celso bilmiyorum bakayım
parasut acılmamıs gibi duruyor
Kadroda'ki 6 turkten mi yoksa yabanci sinirindan mi haberin yoktu?yemin et? haberim yoktu walla