Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.900
- 40.682
- 3.413
Yok yav sinirli degilim. Masaj guzel olurdu dogrusuSen bu aralar çok sinirlisin. Masaja gitmen lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav sinirli degilim. Masaj guzel olurdu dogrusuSen bu aralar çok sinirlisin. Masaja gitmen lazim
Hacamat yaptirmayida severimYok yav sinirli degilim. Masaj guzel olurdu dogrusu
Dun ictim. Gazli icecekleri severimolur oyle arada, en son nezaman soda ictin
Bana böyle bir bilgi ulasmadiHarvey barnes ve james maddison bana gelmeyen bilgiye göre
Hic yaptirmadim. Göruntusu guzel durmuyor belki o yuzden gitmemisimdirHacamat yaptirmayida severim
Okan Buruk TD olduysa onun kullandığı tip bu santrafor değil o yüzden olmama ihtimali var bence.Umut Bozok yeni teknik direktörümüzü bekliyormuş Trabzon kulübüyle antlaşmış ama Umut'la daha net bir antlaşma yokmuş son karar için yeni teknik ekibi bekliyormuş.
Bu arada kısa sürdü ama Cenk’in getirdiği şu olayı sevmiştim. Albayrak falan konuşmuyordu. Daha profesyonel geliyordu.
katılmıyorum bu adama bence 1+1 ve performansa bağlı bir sözleşme önerirsek katkı alırız.Adam yürüerek adam geçiyor ve tıkandığımız çok maçta kilidi açar.trabzon nwakaeme'den 4 yil boyunca katki aldi. bence basariya doymus bir oyuncuyu almaya gerek yok. türkiye'deki misyonunu coktan tamamladi. 3-4 milyon euro para istiyormus. babel gibi verimsiz bir transfer olur.
Bu arada kısa sürdü ama Cenk’in getirdiği şu olayı sevmiştim. Albayrak falan konuşmuyordu. Daha profesyonel geliyordu.
Okana Zapata çok yakışmaz mı yaOkan Buruk TD olduysa onun kullandığı tip bu santrafor değil o yüzden olmama ihtimali var bence
Yaşiyorsun bu hayati junior
Emin ol vücudun yenileniyorHic yaptirmadim. Göruntusu guzel durmuyor belki o yuzden gitmemisimdir
cocuk temmuz 2009 da dogmuş.