Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
bu ön hattın savunmaya dönüş hızıWakaeme dzyuba gomis
EYT çıkarsa belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ön hattın savunmaya dönüş hızıWakaeme dzyuba gomis
EYT çıkarsa belki
Kadroda'ki 6 turkten mi yoksa yabanci sinirindan mi haberin yoktu?
yani doğru adam şampiyonlupu getirdi - 2 senesi var net daha , orda bizden daha iyi aidiyet kafası var ftubolculara karşı tutarlarİlkay da mümkün değil. Walkerı saymaya gerek yok zaten Ütopik bir hayalden başka bir şey olmaz.
yeni basladimyellow red wall yayınını izleyen var mı salimlerin yayın sarmadı oraya geçicem
geliyorumyeni basladim
Lo celso da villareale gidiyor gibi duruyor bana da çok reel gelmedi ama yine de beyin fırtınası yapacak olursak chelsea den olması muhtemel gibi geliyor bana.yani doğru adam şampiyonlupu getirdi - 2 senesi var net daha , orda bizden daha iyi aidiyet kafası var ftubolculara karşı tutarlar
Wlaker sadece beyin fırtınasıydı bir anlık
Ndombele - le celsoda biraz piyasa değeri üzerinden bana mümkün gelmiyor.
ingiltereden aynı takımdan ikili enteresan ama çokta reel gelmedi bana
Sen bu aralar çok sinirlisin. Masaja gitmen lazimKadroda'ki 6 turkten mi yoksa yabanci sinirindan mi haberin yoktu?
Taktik konustular onlar ne ister transferde nasil kadro olur falan. Bir kac tane de haber uzerine yorum yaptılar.yellow red wall yayınını izleyen var mı salimlerin yayın sarmadı oraya geçicem
Findik mi kiriyordun nasil kacirdin yabanci sinirini bakanfieldyabanci siniri + kirmizi sarap
Findik mi kiriyordun nasil kacirdin yabanci sinirini bakanfield
Harvey barnes ve james maddison bana gelmeyen bilgiye göreBernardo silva ve mahrez geliyor demek